GripGrab klassiske Women's No Show Sock er en ankelkort, komfortabel strømpe, der er produceret af letvægtmaterialer. Strømpens No-Show profil garanterer forbrugeren, at anklen ikke er dækket. På hælen sidder en lille tap, de…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

GripGrab klassiske Women's No Show Sock er en ankelkort, komfortabel strømpe, der er produceret af letvægtmaterialer. Strømpens No-Show profil garanterer forbrugeren, at anklen ikke er dækket. På hælen sidder en lille tap, der modvirker at det strammer om akillessenen og forhindrer sokken i at glide ned. 

Anvendelse
Materialet Coolmax® mesh gør strømpen åndbar og ideel for cykling i varme omgivelser - også i spinningslokalet. Strømpen kan bruges til træning i det hele taget, om det er cykling, aerobic, fitness mm. De åbne mesh-zoner sikrer også strømpen en god åndbarhed og en god varmeudledning. 

Specifikationer

  • Farve: Grå
  • Letvægts Coolmax® mesh
  • Åbne mesh-zoner

Kvalitetsniveau
GripGrab er et dansk mærke, som ikke går på kompromis med kvalitetsniveauet, og du er derfor som forbruger sikret gode og slidstærke materialer, som er gennemtestede inden produktionen. Derfor lever de op til GripGrabs høje standarder. 

Vedligeholdelse
Materialer: 40% polyacryl, 29% polyester, 20% polyamid, 7% bomuld, 4% polyurethan. Strømperne kan maskinvaskes med tøj af samme farve. Strømperne må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges. 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.