Yderst komfortable og smarte cykelstrømper fra Assos, der kan hjælpe med et bedre præstationsniveau. Cykelstrømperne kommer ikke til at genere på noget tidspunkt, og er lavet med ultrablød mikrofiber med høj elasicitet. Cykel…
Læs mere
Assos STRØMPER størrelsesguide
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Yderst komfortable og smarte cykelstrømper fra Assos, der kan hjælpe med et bedre præstationsniveau. Cykelstrømperne kommer ikke til at genere på noget tidspunkt, og er lavet med ultrablød mikrofiber med høj elasicitet. Cykelsokkerne hjælper med en bedre kompression og tilgodeser strategiske og ergonomiske zoner i foden. Svangen er givet en sved- og fugtafvisende effekt med et "bånd" af mesh om svangen, der samtidig sørger for en åndbar fornemmelse. Disse cykelsokker er desuden udviklet uden søm således, at de ikke kommer til at genere på noget tidspunkt.

Anvendelse
RS Socks fra Assos virker optimalt på dine fødder, hvor de kan hjælpe dig med at præstere på et højt niveau. Cykelstrømperne er gode til at holde fødderne varme om vinteren, hvor de samtidig kan præsentere en åndbar fornemmelse. Dermed kan de alsidige cykelsokker anvendes til mange forskellige formål.

Specifikationer

  • Materiale: 95% polyamid, 5% elastan
  • Svang i mesh
  • Sømløs
  • Ultrablød mikrofiber

Kvalitetsniveau
Assos kan være med på det højeste niveau, når man snakker om beklædning til cykling. Firmaet har skaffet sig kunder verden over ved, at altid have den største fokus på materialer og innovative teknologier, der kan være med til at optimere præstationen for den enkelte cykelrytter. Alle produkter er desuden designet i et tæt samarbejde med professionelle cykelryttere, så produkterne er tilpasset ned til mindste detalje.

Vedligeholdelse
Man bør vaske disse cykelstrømper ved 30 grader i maskinvask, hvor man gør brug af sportsvaskemiddel. Dette giver det bedste resultat, hvor specifikationer og levetid bliver bevaret. Dog anbefaler vi ikke, at man bruger en tørretumbler efterfølgende.


Vejledende størrelsesguide Assos

(cm)
Størrelse 0 I II
Størrelse 35 - 38 39 - 42 43 - 46
Ingen anmeldelser af dette produkt.