Assos har udviklet dette lækre par Mille GT cykelstrømper til de varmeste og hårdeste cykelture om sommeren. Strømperne er ikke kun behagelige at have på, de passer også godt på din…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Assos har udviklet dette lækre par Mille GT cykelstrømper til de varmeste og hårdeste cykelture om sommeren. Strømperne er ikke kun behagelige at have på, de passer også godt på dine fødder, ved at give god ventilation. Du undgår dermed gennemsvedte og ildelugtende fødder, får større komfort og en bedre cykeloplevelse, så du kan yde dit optimale. Kort og godt er du godt rustet til selv de varmeste og hårdeste cykelture som sommeren kan byde på.

Anvendelse
Mille GT cykelstrømperne for Assos holder dine fødder behageligt kølige på sommerens varmeste dage. Strømperne sørger for, at dine fødder ikke bliver gennemsvedte, og er et perfekt valg til din fødder, hvis du vil komme igennem cykelturen uden ubehag. Du kan supplere cykelstrømperne med et sæt skoovertræk, hvorved deres brugssæson forlænges til foråret og efteråret. Mille GT strømperne er, som navnet antyder, en del af Assos' Mille GT-linje, men du kan naturligvis sagtens bruge dem sammen med dit andet cykeltøj.

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Materialer: 100% polyamid
  • odorControl ved hjælp af mikroskopiske sølvpartikler

Kvalitetsniveau
Mille GT-cykelstrømperne lever fuldt ud op til Assos' vanligt høje standard. Der er som sædvanligt lagt vægt på detaljerne, god komfort og optimering af din cykeloplevelse og ydeevne. Strømperne er forsynet med odorControl, der bekæmper svedlugt ved hjælp af mikroskopiske sølvpartikler.

Vedligeholdelse
Disse cykelstrømper kan vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler, at du anvender et sportsvaskemiddel til formålet, da det forlænger dine strømpers levetid og samtidig bekæmper svedlugt.


Vejledende størrelsesguide Assos

(cm)
Størrelse 0 I II
Størrelse 35 - 38 39 - 42 43 - 46
Ingen anmeldelser af dette produkt.