Ultralet sadel fra GUB, der har samtidig med sin lette vægt, også er lavet med et fleksibelt og behageligt stof. Sadlen er dermed med til at rykke grænser for kvalitet i denne prisklasse. Sadlen vejer blot 124 gram, hvilket s…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 499,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Ultralet sadel fra GUB, der har samtidig med sin lette vægt, også er lavet med et fleksibelt og behageligt stof. Sadlen er dermed med til at rykke grænser for kvalitet i denne prisklasse. Sadlen vejer blot 124 gram, hvilket skyldes understellet udført i 3K carbon, og undersadlen der er lavet i carbon T700. Det fleksible og behagelige sæde kommer af sadlens materiale, der er lavet i mikrofiber kunstlæder. Split designet der udgør sadlens udseende, gør gennemstrømningen af luft og varme mulig. Sadlen er derfor det perfekte redskab, til den kvalitetsbevidste motionist. 

Anvendelse
Grundet sadlens vægt og form, er den ideel til race. Sadlens lette form og behagelige stof, gør den essentiel, når du som cyklist skal køre de længere ruter.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale overdel: Microfiber
  • Materiale: Carbon fiber T700. 3K carbon vævning
  • Længde: 280 mm
  • Bredde: 148 mm
  • Højde: 56 mm
  • Vægt 124 gram

Montering
Sadlen er designet med ovale rør i slædefunktion, hvilket gør monteringen meget nemt. Sadlen skal blot skubbes i sadelpinde, for at blive monteret og sidde fast. Slæden som bespændingsform gør også, at den er komfortabel med de fleste sadelpinde.

Kvalitetsniveau
GUB har mere end 15 års erfaring med udvikling af produkter til cykler. Det gør dem meget pålidelige som firma, og man er aldrig i tvivl, når man modtager et produkt.

Vedligeholdelse
Sadlen har ikke brug for vedligeholdelse, men kan have brug for en fugtig klud en gang i mellem.

EAN: 5712934006267

07-09-2019
Mederne er tykkere end andre sadler. Den er derfor svær at montere.