Her får du en lækker OnGear Comfort Plus sadel, der er lavet i samarbejde med en af verdens førende sadel-producenter. Comfort Plus er ergonomisk og designet så den tilpasser sig perfekt efter din kørestilling. Sadlen har nem…
Læs mere
Vejl.: 229,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du en lækker OnGear Comfort Plus sadel, der er lavet i samarbejde med en af verdens førende sadel-producenter. Comfort Plus er ergonomisk og designet så den tilpasser sig perfekt efter din kørestilling. Sadlen har nemlig en polstring bestående  af en membran af Memory Foam, der tilpasser sig dig fuldstændigt, og derfor giver dig et skånsomt ridt også ved hårde belastninger.

Anvendelse
Takket være sadlens design og udformning får du en idéel absorbering af vibrationer og stød fra vejunderlaget. Sadlen er særdeles velegnet til brug på el-cykler og citybikes, og er garant for et blødt og komfortabelt ridt, på ethvert form for underlag.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Andvendelse: Til citybikes og elcykler
  • Køn: Unisex
  • Længde: 266 mm
  • Bredde: 192 mm
  • Polstring: Memory foam
  • Understel: 7 mm i diameter

Montering
Sadlen har runde 7mm rør som understel og passer til alle typer sadelpinde med slæde bespænding. Kan også anvendes til sadelpinde med rund afslutning, dog skal der her tilkøbes et beslag.

Kvalitetsniveau
Når du ønsker en god siddekomfort på de daglige cykelture er det fornuftigt at anskaffe sig en OnGear Comfort Plus sadel.  Her får du høj komfort og god kvalitet til en fornuftig pris. Memory Foam polstringen sørger for, at trykket bliver udlignet maksimalt og gør kørslen langt mere behagelig end traditionel sadelpolstring. Ideen vil revolutionere oplevelsen af at cykle, og tilbyder en helt ny siddekomfort.

Vedligeholdelse
Denne sadel kræver ingen særlig vedligeholdelse. Sørg blot for at tørre den over med en fugtig klud i ny og næ.

EAN: 5712934010653

Ingen anmeldelser af dette produkt.