Denne OnGear Comfort Plus sadel er resultatet af et samarbejde med en af verdens førende sadel-producenter. Comfort Plus er en lækker ny ergonomisk sadel som er udviklet til at tilpasse sig din kørestilling perfekt. Sadlen er…
Læs mere
Vejl.: 239,00
DKK 189,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne OnGear Comfort Plus sadel er resultatet af et samarbejde med en af verdens førende sadel-producenter. Comfort Plus er en lækker ny ergonomisk sadel som er udviklet til at tilpasse sig din kørestilling perfekt. Sadlen er nemlig polstret med en membran af Memory Foam, der fuldstændigt tilpasser sig din ergonomi, og derfor er skånsom ved hårde belastninger.

Anvendelse
Denne sadels design og udformning gør den ideel til at absorbere vibrationer og stød fra vejunderlaget. Den er særdeles velegnet til el-cykler og citybikes og giver dig et komfortabelt ridt på enhver form for underlag.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Andvendelse: Til citybikes og elcykler
  • Køn: Unisex
  • Længde: 260 mm
  • Bredde: 150 mm
  • Vægt:
  • Polstring: Memory foam
  • Understel: 7 mm i diameter

Montering
Sadlen har runde 7mm rør som understel og passer til alle typer sadelpinde med slæde bespænding. Kan også anvendes til sadelpinde med rund afslutning, dog skal der her tilkøbes et beslag.

Kvalitetsniveau
Når du ønsker en god siddekomfort på de daglige cykelture er det fornuftigt at anskaffe sig en OnGear Comfort Plus sadel.  Her får du høj komfort og god kvalitet til en fornuftig pris. Memory Foam polstringen sørger for, at trykket bliver udlignet maksimalt og gør kørslen langt mere behagelig end traditionel sadelpolstring. Ideen vil revolutionere oplevelsen af at cykle, og tilbyder en helt ny siddekomfort.

Vedligeholdelse
Denne sadel kræver ingen særlig vedligeholdelse. Sørg blot for at tørre den over med en fugtig klud i ny og næ.

EAN: 5712934010660

Ingen anmeldelser af dette produkt.