Takket være sin gel-polstring giver dette lækre sadelovertræk fra OnGear dig en behagelig og blød siddekomfort. Sadelovertrækket er udstyret med snører i kanten, så du let kan af og påmontere det på cyklen og stramme det til …
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Takket være sin gel-polstring giver dette lækre sadelovertræk fra OnGear dig en behagelig og blød siddekomfort. Sadelovertrækket er udstyret med snører i kanten, så du let kan af og påmontere det på cyklen og stramme det til efter behov, så det ikke skrider af under brug.

Anvendelse
Med dette sadelovertræk bliver din cykels sadel bedre beskyttet og du undgår våde overraskelser. Overtrækket har yderligere den fordel, at du på kolde dage, kan opvarme det indendørs (ikke for varmt), så du kan starte din cykeltur med en dejlig lun sadel.

Specifikationer

  • Sadelovertræk med gel
  • Velegnet til MTB
  • 254-280 mm i længden
  • 178-203 mm i bredden

Kvalitetsniveau
OnGear leverer kvalitetsvarer til en komfortabel pris. Når du vil anbringe sadelovertrækket på cykelsadlen, skal du blot trække det hen over sadlen og stramme snoren til. Du får et lækkert og behageligt sadelovertræk, der er skabt i en yderst god kvalitet.

Vedligeholdelse
Sadelovertrækket kræver ingen vedligeholdelse.

EAN: 5712934014248

Ingen anmeldelser af dette produkt.