Denne cykelsadel fra OnGear er, takket være sin bløde polstring og ekstra bredde, super komfortabel. Sad bredde. Bagerst på sadlen er der mini elastomer, som giver god stødabsorbering og ekstra god komfort. AnvendelseSadlen f…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne cykelsadel fra OnGear er, takket være sin bløde polstring og ekstra bredde, super komfortabel. Sad bredde. Bagerst på sadlen er der mini elastomer, som giver god stødabsorbering og ekstra god komfort.

Anvendelse
Sadlen fra OnGear passer på alle typer cykler, men den egner sig bedst til shoppingcykler, citybikes og andre cykler, hvor komfort er vigtigere end et smalt let design. Der er monteret beslag på sadlen, så den både kan monteres på sadelpinde med rund afslutning og sadelpinde med slæde, også kaldet patentsadelpinde. Det gør sadlen utrolig alsidig idet den kan monteres på alle traditionelle cykler på det danske marked.

Specifikationer

  • Bredde: 21 cm.
  • Længde: 24,5 cm.
  • Vægt: 770 gram.
  • Farve: Sort
  • Køn: Unisex
  • Siddeben bredde: 110 - 140 mm.
  • Komfort: Blød polstring Gel indlæg
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde stål rør

Montering
Sadlen er med runde rør som understel, og der er monteret beslag på sadlen, således at den kan anvendes på sadelpinde med rund afslutning eller sadelpinde med slæde, også kaldet patentsadelpinde. Den kan dermed anvendes på alle traditionelle cykler på det danske marked. For at montere denne sadel, skal der anvendes 13 mm. gaffelnøgle til sadelpinde med rund afslutning, til sadelpinde med slæde er det ikke nødvendigt at anvende beslaget, men sadlen monteres direkte i slæden, og her er det typisk en 6 mm. unbrako nøgle, der passer til at spænde sadlen fast.

Kvalitetsniveau
Sadlen er af en meget høj kvalitet, hvor der er tænkt på brugerens komfort og produktets holdbarhed.

Vedligeholdelse
Der findes ikke nogen rigtig vedligeholdelse af denne cykelsadel, men man kan med fordel tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan også være perfekt at efterspænde slædebespændingen ved lejlighed.

EAN: 5712934010554

Ingen anmeldelser af dette produkt.