Med denne OnGear-sadel er komforten kommet i fokus. Sadlen har nemlig en blød polstring samt mini-elastomer bagerst på sadlen, hvilket giver en glimrende stødabsorbering, god komfort og dermed en dejlig cykeloplevelse. Det kl…
Læs mere
Vejl.: 209,00
DKK 169,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med denne OnGear-sadel er komforten kommet i fokus. Sadlen har nemlig en blød polstring samt mini-elastomer bagerst på sadlen, hvilket giver en glimrende stødabsorbering, god komfort og dermed en dejlig cykeloplevelse. Det klassiske sorte look, passer til praktisk talt alle cykler på markedet.

Anvendelse
Sadlen passer på stort set alle cykeltyper, men henvender sig primært til shoppingcykler, citybikes og andre cykler, hvor der skal være fokus på god komfort fremfor et smalt og let design. Sadlen kommer med beslag, så den er nem at montere på sadelpinde med rund slutning eller sadelpinde med slæde også kalde patentsadelpinde. OnGear-sadlen kan dermed anvendes på praktisk talt alle traditionelle cykler, der findes på det danske marked.

Specifikationer:

  • Bredde: 20 cm.
  • Længde: 24,5 cm.
  • Vægt: 830 gram.
  • Farve: Sort
  • Køn: Unisex
  • Siddeben bredde: 110 - 140mm
  • Komfort: Blød polstring Gel indlæg
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde stål rør

Montering
Sadlen har runde rør som understel, og der er monteret beslag på sadlen, således at den kan anvendes på sadelpinde med rund slutning eller sadelpinde med slæde også kalde patentsadelpinde. Den kan dermed anvendes på alle traditionelle cykler. For at montere denne sadel skal der anvendes en 13 mm. gaffelnøgle til sadelpinde med rund afslutning; og til sadelpinde med slæde er det ikke nødvendigt at anvende beslaget men sadlen monteres direkte i slæden, og her er det typisk en 6 mm. unbrakonøgle, der passer til at spænde sadlen fast.

Kvalitetsniveau
Sadlen er af en meget høj kvalitet, hvor der er tænkt på brugerens komfort og produktets holdbarhed. Overdelen er skabt i mikrofiber, og dermed får du en yderst komfortabel sadel.

Vedligeholdelse
En cykelsadel som denne kræver ikke megen tid på vedligeholdelse, men man kan med fordel tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan også være for det bedste, hvis man efterspænder slædebespændingen ved lejlighed.

EAN: 5712934010561

Ingen anmeldelser af dette produkt.