Her får du OnGears nye lækre Comfort Plus sadel der er særligt udviklet i samarbejde med en af verdens førende sadel-producenter. Comfort Plus giver dig et ergonomisk design, automatisk tilpasser sig efter din kørestilling, i…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 209,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du OnGears nye lækre Comfort Plus sadel der er særligt udviklet i samarbejde med en af verdens førende sadel-producenter. Comfort Plus giver dig et ergonomisk design, automatisk tilpasser sig efter din kørestilling, idet sadlen har en speciel polstring, der bl.a. omfatter en membran af Memory Foam. Selv under de hårdeste belastninger på et ujævnt underlag, giver denne sadel dig et komfortabelt ridt, idet skummet former sig efter din krop og giver dig den nødvendige støtte.

Anvendelse
Takket være sit specielle design og ergonomiske udforming giver Comfort Plus dig en utrolig vibrations- og stødabsorberende evne. Sadlen er et sikkert valg, hvad end du bruger den på en el-cyklen eller en city-bike, og sørger for, at du får et blødt og komfortabelt ridt på alle underlag.

Specifikationer

  • OnGear Sadel til cykel
  • Farve: Sort
  • Anvendelse: Til citybikes og elcykler
  • Køn: Unisex
  • Længde: 270 mm
  • Bredde: 189 mm
  • Vægt:
  • Polstring: Memory foam
  • Understel: 7 mm i diameter

Montering
Sadlen har runde 7mm rør som understel og passer til alle typer sadelpinde med slæde bespænding. Kan også anvendes til sadelpinde med rund afslutning, dog skal der her tilkøbes et beslag.

Kvalitetsniveau
Når du ønsker en god siddekomfort på de daglige cykelture er det fornuftigt at anskaffe sig en OnGear Comfort Plus sadel.  Her får du høj komfort og god kvalitet til en fornuftig pris. Memory Foam polstringen sørger for, at trykket bliver udlignet maksimalt og gør kørslen langt mere behagelig end traditionel sadelpolstring. Ideen vil revolutionere oplevelsen af at cykle, og tilbyder en helt ny siddekomfort.

Vedligeholdelse
Denne sadel kræver ingen særlig vedligeholdelse. Sørg blot for at tørre den over med en fugtig klud i ny og næ.

EAN: 5712934010622

Ingen anmeldelser af dette produkt.