Dette lækre sadelovertræk fra OnGear er gelpolstret, hvilket giver dig en mere behagelig og blød siddekomfort. Sadelovertrækket har snører rundt i den nedre kant, der let kan strammes omkring sadlen så betrækket ikke skrider …
Læs mere
Vejl.: 65,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette lækre sadelovertræk fra OnGear er gelpolstret, hvilket giver dig en mere behagelig og blød siddekomfort. Sadelovertrækket har snører rundt i den nedre kant, der let kan strammes omkring sadlen så betrækket ikke skrider af under brug.

Anvendelse
Dette sadelovertræk beskytter din cykels sadel og sørger for, at du ikke starter din cykeltur med en våd overraskelse. En anden fordel ved denne type sadelovertræk er, at man på kolde dage, kan tage sadelovertrækket med indenfor og lægge det et varmt sted (dog ikke for varmt). Når man så skal ud at cykle, har man en dejlig lun sadel at sidde på.

Specifikationer

  • Sadelbetrækket i gel
  • 249-274 mm i længden
  • 140-164 mm i bredden

Kvalitetsniveau
Når du vil anbringe sadelovertrækket på cykelsadlen, skal du blot trække det hen over sadlen og stramme snoren til. Du får et lækkert og behageligt sadelovertræk, der er skabt i en yderst god kvalitet.

Vedligeholdelse
Sadelovertrækket kræver ingen vedligeholdelse.

EAN: 5712934010691

Ingen anmeldelser af dette produkt.