Helmmate er løsningen til dig, som er træt af den våde sadel og hjelmen under armen. Med en Helmmate får du tyverisikring af hjelmen og sadelbetæk i et og samme produkt. Helmmate findes i to størrelser; mini og maxi. Mini pas…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Helmmate er løsningen til dig, som er træt af den våde sadel og hjelmen under armen. Med en Helmmate får du tyverisikring af hjelmen og sadelbetæk i et og samme produkt. Helmmate findes i to størrelser; mini og maxi. Mini passer til børnehjelme, og maxi passer til voksenhjelme.

Anvendelse
Helmmate kommer i et lukket opbevaringsetui, som kan monteres lige bagved sadlen på cyklen og fastgøres under sadlen på sadlens 2 runde rør. Den passer til alle sadler på det danske marked, og dermed kan du også skifte den mellem husstandens cykler. Når du vil anvende Helmmate, skal du trække sadelbeskytteren henover sadlen og sætte din hjelm på sadlen. Dernæst skal overtrækket trækkes henover hjelmen og lukkes med lynlåsen. Fuldend beskyttelsen ved at sikre din Helmmate med den medfølgende lås. Når hjelmen ikke er i overtrækket foldes den sammen og ligges tilbage i den lille taske under sadlen. Din hjelm er nu sikret på din cykel, og hænger ikke på styret hvor den er udsat for vand og tyveri, og samtidig holdes din sadel tør.

Specifikationer

  • Helmmate sadeltaske med overtræk til sikring af din cykelhjelm
  • Kommer med alt nødvendigt beslag
  • Inklusiv en lille hængelås med kode
  • Etui: 17cm bred og 6,5cm høj
  • Vægt 235 gram

Montering
Helmmate kommer i et lukket opbevaringsetui, som kan monteres lige bagved sadlen på cyklen og fastgøres under sadlen på sadlens 2 runde rør og passer til alle sadler på det danske marked. Der medfølger værktøj til montering. Helmmate monteres med et medfølgende beslag som monteres på tværs under cykelsadlen og fastgøres med en bolt. Det tager ca. 2 - 3 minutter at klare denne montering.

 

Tilgængelige varianter

Maxi, Mini

19-08-2019
Sikkert gode, men de passer desværre ikke til vores cykler..
19-06-2019
Fungerar riktigt bra hittills.
20-08-2018
Virkelig fin og nem at montere. Sidder som den skal. Det er nemt at placere cykelhjelmen. Sadlen er samtidig altid beskyttet mod regn. I like! Den medfølgende lås er ikke den bedste kvalitet, men den er okay. Jeg bruger dog en anden, da den er for nem at knække op bare ved brug af håndkraft.
08-04-2018
Hurtig levering, super god pris 😊 Jeg er bare super glad for min Helmat, rigtig god opfindelse til opbevaring af cykelhjelmen.
18-11-2017
Låsen til sadelovertrækket forbliver låst. Fulgte instruktion og notetede kode, men den vil ikke låse op.
16-10-2017
Selve designet af Helmmate er uden uddybende anmærkning - ser tilmed godt ud på cyklen. Monteringen er nem, men desværre er der i forbindelse med selve fastspændelse af møtrikken mulighed for, at man kommer til at overspænde møtrik og bolt, hvormed plastikken ødelægges og møtrikken derfor "drejer rundt"! Endelige er der selve den beskyttende effekt mod regn! Har haft den monteret i en uge og oplevet støvregn to gange og selv med den begrænsede mængde regn, har hjelmen været fugtig når jeg har taget hjelmen ud (ikke indvendigt i hjelmen, men på ydersiden). Kan derfor have en bekymring når først det regner for alvor og den står direkte i regnen i et par timer.