Denne lysebrune damesadel har et eksklusivt design samtidig med at finishen er helt i top. Brooks har ikke kun haft fokus på design og finish - B67S er også en sadel i højeste kvalitet. Sadlen vil tilpasse sig cyklistens form…
Læs mere
Vejl.: 1195,00
DKK 799,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne lysebrune damesadel har et eksklusivt design samtidig med at finishen er helt i top. Brooks har ikke kun haft fokus på design og finish - B67S er også en sadel i højeste kvalitet. Sadlen vil tilpasse sig cyklistens former, som den bliver brugt, hvilket giver en helt ideel komfort.

Anvendelse
Brooks sadler bruges typisk på smarte cykler og rigtige retro cykler. Generelt for alle Brooks sadler er, at de tilpasser sig cyklistens former og at de med den rigtige vedligeholdelse har en lang levetid. Vær opmærksom på, at læderet kan smitte af på lyse bukser. I takt med at læder bliver brugt og slidt bliver "læderbetrækket" større end konstruktionen på sadlen. Brooks har lavet en løsning på dette ved at montere en skure under sadlen, som strammer læderbetrækket op igen.

Specifikationer

  • Model: Brooks B67S
  • Kørestilling: 60 graders kørestilling
  • Farve: Lysebrun/Honey
  • Længde: 24 cm
  • Bredde: 20,5 cm
  • Højde: 8,5 cm
  • Vægt: 810 gram
  • Understel: Stål

Montering
Denne Brooks sadel kan monteres på alle cykler med det rigtige beslag.

Kvalitetsniveau
Brooks sadler er af højeste kvalitet, og producenten bruger kun kvalitetsmaterialer til deres produkter. Funktionen med at kunne strække læderet ud efter læderet har givet sig viser kun, at Brooks går op i deres produkter og dermed giver sadlen en lang levetid.

Vedligeholdelse
Brooks anbefaler at bruge læderfedt til at smøre sadlens læderbetræk. Dette anbefales grundet en bedre komfort, et bedre udseende og naturligvis en længere levetid.

EAN: 831273005115

Ingen anmeldelser af dette produkt.