Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne Bike Attitude cykelsadel er super komfortabelt, idet den har en blød polstring samt minielastormer bagerst på sadlen, som giver god stødabsorbering og en ekstra komfort. Sadlen er sort, og den kan de…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Bike Attitude cykelsadel er super komfortabelt, idet den har en blød polstring samt minielastormer bagerst på sadlen, som giver god stødabsorbering og en ekstra komfort. Sadlen er sort, og den kan derfor passe til stort set alle cykler.

Anvendelse
Du kan anvende denne sadel til stort set alle type cykler, men den henvender sig primært til shoppingcykler, citybikes og lignende typer, hvor du til hver en tid vil vælge komfort fremfor en sadel med et slim design. Der er monteret beslag på sadlen således, at den kan anvendes på sadelpinde med rund slutning eller sadelpinde med slæde også kalde patentsadelpinde. Den kan dermed anvendes på alle traditionelle cykler på det danske marked.

Specifikationer:

  • Bredde: 20 cm.
  • Længde: 24,5 cm.
  • Vægt: 830 gram.
  • Farve: Sort
  • Køn: Unisex
  • Siddeben bredde: 110 - 140mm
  • Komfort: Blød polstring Gel indlæg
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde stål rør

Montering
Sadlen har runde rør som understel, og der er monteret beslag på sadlen, således at den kan anvendes på sadelpinde med rund slutning eller sadelpinde med slæde også kalde patentsadelpinde. Den kan dermed anvendes på alle traditionelle cykler. For at montere denne sadel skal der anvendes en 13 mm. gaffelnøgle til sadelpinde med rund afslutning; og til sadelpinde med slæde er det ikke nødvendigt at anvende beslaget men sadlen monteres direkte i slæden, og her er det typisk en 6 mm. unbrakonøgle, der passer til at spænde sadlen fast.

Kvalitetsniveau
Sadlen er af en meget høj kvalitet, hvor der er tænkt på brugerens komfort og produktets holdbarhed. Overdelen er skabt i mikrofiber, og dermed får du en yderst komfortabel sadel.

Vedligeholdelse
Denne sadel har ikke et stort behov for vedligeholdelse, men kan derimod sagtens tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden passende, at man bruger lidt tid på at efterspænde slædebespændingen.

23-01-2017
Nemt at bestille og hurtigt levering