Ønsker du at kombinere et sporty design med et komfortabelt ridt, er denne cykelsadel fra OnGear et godt valg. Sadlen henvender sig både til herrer og damer. Med polstrende gel, er sadlen designet til at absorbere stød, så du…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Ønsker du at kombinere et sporty design med et komfortabelt ridt, er denne cykelsadel fra OnGear et godt valg. Sadlen henvender sig både til herrer og damer. Med polstrende gel, er sadlen designet til at absorbere stød, så du får en behagelig cykeltur. Både over- og underdelen af sædet er afsluttet med en hård plastdel, der både holder sammen på de to dele, og samtidig fuldender et smukt look.

Anvendelse
Denne OnGear-sadel er utroligt alsidig. Faktisk kan du anvendes på alle typer cykler. Den er dog især god til sports- og citycykler, Vær opmærksom på, at sadlen leveres uden beslag. Beslaget, der skal bruges, hvis cyklen har en sadelpind med rund afslutning, kan naturligvis tilkøbes. Se under anbefalede produkter for at finde det korrekte beslag. Er din cykel derimod med en sadelpind med slæde, også kaldet patentsadelpind, kan sadlen monteres direkte på cyklen uden brug af ekstra beslag.

Specifikationer

  • Bredde: 165 mm 
  • Længde: 270 mm 
  • Vægt: 500 gram
  • Farve: Sort
  • Køn: Unisex
  • Siddeben bredde: 100 - 115 mm.
  • Komfort: Soft polstring
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde stål rør

Montering
Sadlen sælges uden beslag, men dette kan tilkøbes, hvis cyklen har en sadelpind med rund afslutning, se under anbefalede produkter. Har cyklen derimod en sadelpind med slæde, også kaldet patentsadelpind, så kan sadlen monteres direkte på denne uden brug af ekstra beslag. For at kunne montere sadlen skal der anvendes en unbrako nøgle på 6 mm., for at spænde sadlen fast men det afhænger af, hvilken sadelpind der er monteret på cyklen.

Kvalitetsniveau
Sadlen er af en meget høj kvalitet, hvor der er tænkt på brugerens komfort og produktets holdbarhed.

Vedligeholdelse
Der kræves ingen vedligeholdelse til denne cykelsadel, men man kan nemt tørre sadlen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden ikke være på tale, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige sadlen.

EAN: 5712934010578

Ingen anmeldelser af dette produkt.