Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du et lækkert lille multiværktøj der er nemt at have med på farten. Med et multifunktionsværktøj fra SKS er du garanteret et nemt og ergonomisk produkt, der er nem at have m…
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du et lækkert lille multiværktøj der er nemt at have med på farten. Med et multifunktionsværktøj fra SKS er du garanteret et nemt og ergonomisk produkt, der er nem at have med på turen, og som fylder minimalt. T-knox fra SKS har 8 funktioner, hvilket giver dig næsten alt det, du har brug for i din sadeltaske.

Anvendelse
Med dette fikse lille multitool fra SKS i lommen eller sadeltasken er du godt forberedt på små uheld, når du er ude at cykle. Multitoolet har otte af de vigtigste redskaber du skal bruge, og kan være forskellen på at kunne cykle hjem fra træningen eller skulle gå mange kilometer slæbende på en cykel, der kunne være repareret, hvis du havde haft det rette udstyr ved hånden. Sættet indeholder f.eks. unbrakonøgler, skruetrækker og krydskærv, og er lavet i let men stærkt chrom-vanadium stål.

Specifikationer

  • Unbrako 2 - 2,5 - 3 - 4 - 5 og 6mm
  • Torx - T25
  • Skruetrækker med krydskærv (Stjerneskruetrækker) Phillips type
  • Materiale: Chrom-vanadium

Kvalitetsniveau
Her får du et funktionelt værktøj, der fylder minimalt og samtidig har en ergonomisk pasform. Ligeledes er dette multitool af god og stærkt kvalitet. Prisen er desuden yderst fordelagtig.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.