Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette SKS Tom mutiværktøj er et smart og praktisk multitool, som har hele 14 funktioner. Multiværktøjet er ideelt at have med på cykelturen, idet det fylder minimalt. Både unbrako, skruet…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette SKS Tom mutiværktøj er et smart og praktisk multitool, som har hele 14 funktioner. Multiværktøjet er ideelt at have med på cykelturen, idet det fylder minimalt. Både unbrako, skruetrækker, torx samt dækjern er en stor fordel at have med sig til nødreparationer på turen.

Anvendelse
Når uhelder er ude, er det rart at have dette multitool ved hånden. Med det i lommen har du 14 værktøjer lige ved hånden, hvis din cykel skulle gå i stykker på cykelturen. Der er bl.a. unbrakonøgler, torx, dækjern og nippelnøgler i multitoolet, så du kan foretage små reparationer i vejkanten og måske slippe for at skulle trække cyklen hele vejen hjem.

Specifikationer

  • Unbrako nøgler i str. 2,5 - 3 - 4 - 5 - 6 og 8 mm
  • 2 stk skruetrækker
  • Torcxnøgle: Magura / Shimano DIsc T25
  • 2 x metaldækjern
  • Nippelnøgle til 14G og 15G nipler
  • Oplukker

Kvalitetsniveau
SKS producerer gode produkter i en kvalitet, der lever op til forventningerne. Ydermere er det et værktøj, der ligger godt i hånden, og har en ergonomisk pasform. Ønsker du et godt værktøj, der fylder minimalt og har mange funktioner, så er dette et super godt valg.

Ingen anmeldelser af dette produkt.