Flere og flere af de cykler der bliver solgt i dag, har udstyr, der er monteret og fastspændt med Torx skruer. Det gør dette værktøj helt ideelt at have liggende derhjemme eller til at tage med på cykelturen. Med dette multit…
Læs mere
Vejl.: 289,00
DKK 189,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Flere og flere af de cykler der bliver solgt i dag, har udstyr, der er monteret og fastspændt med Torx skruer. Det gør dette værktøj helt ideelt at have liggende derhjemme eller til at tage med på cykelturen. Med dette multitool er du i stand til at klare justeringer og efterspænde skruer, der kan være gået løse. Værktøjet har hele 9 forskellige Torx-størrelser, så du er godt dækket ind med alt, det der anvendes på traditionelle cykler samt nogle mountainbikes og trekkingbikes.

Anvendelse
Torx-nøgler anvendes bl.a. til at montere og efterspænde de skruer, der anvendes på en lang række af de cykler der er på markedet i dag. Torx er en pålidelig skrue, og har du den korrekte Torx-nøgle, bliver det let at håndtere efterspænding af skruer og lignende.

Specifikationer

  • Fold-Up Torx fra Park Tool
  • Torx nøgler i størrelse T7 - T9 - T10 - T15 - T20 - T25 - T27 - T30 og T40 nøgle
  • Praktisk foldeværktøj eller multi tool
  • Materiale: Industriel værktøjsstål som er 40% stærkere end almindelig stål
  • Lang levetid
  • Multiposition håndtering
  • Slip resistent

Kvalitetsniveau
Park Tool er kendt for deres fremragende kvalitet og Park Tool er det foretrukne værktøj på de professionelle værksteder. Med Park Tool værktøj bliver cykelreparationer bare lettere da funktionaliteten er unik og ergonomien er perfekt, desuden har Park Tool værktøj en lang levetid.

 

EAN: 763477008855

Ingen anmeldelser af dette produkt.