1 anmeldelser
SL120 har indbygget kondensator, hvilket vil sige at den blinker mens du cykler, samt 2 minutter efter du stopper med at cykle. Det vil sige, at lygten bliver ved med at blinke, når du holder for rødt i et lyskryds. Du risike…
Læs mere
Vejl.: 229,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

SL120 har indbygget kondensator, hvilket vil sige at den blinker mens du cykler, samt 2 minutter efter du stopper med at cykle. Det vil sige, at lygten bliver ved med at blinke, når du holder for rødt i et lyskryds. Du risikerer derved heller aldrig at løbe tør for batteri midt under cykelturen og er derfor mere sikker at bruge. Lygten indeholder ingen batterier, da den fungerer via magnetisk induktion. Når to magneter bevæger sig forbi hinanden, skabes der en lille strøm, som lygten lyser med. Cykellygten er meget miljøvenlig. Den fungerer som en dynamolygte blot uden modstand og larm.

Anvendelse
SL120 fra Reelight har givet mulighed for, at du kan oplyse trafikken med et synligt og kraftigt lys, der derved kan gøre det trygt og sikkert at færdes i trafikken. Denne cykelforlygte passer til de fleste cykler uden rulle- eller skivebremser. Cykler med disse bremser bør benytte Extented versionen.

Specifikationer

  • Forlygte med magnet og beslag
  • Forlygten har indbygget refleks
  • Mål: 2,3 x 4 x 4 cm
  • Godkendt hos Dansk Varefakta Nævn

Montering
Reelights lygter er baseret på enkelthed, holdbarehed og pålidelighed. De er blandt de førende indenfor lygteteknologi til cykler, men er samtidig enkelte at bruge og montere - du skal kun bruge en skruetrækker og en svensknøgle. Når du modtager lygten er kondensatoren tom og du skal derfor første gang du tager lygten i brug cykle i ca. 10-15 minutter for at lygten virker optimal.

Kvalitetsniveau
Reelight giver solide muligheder for, at man kan ramme blomsten af dansk kvalitet med produkterne. Komfort og funktionalitet bliver givet direkte til brugeren med sublime produkter, hvor brugens behov og mangler på cyklen bliver løst på bedste vis. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Reelight.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelsen kan ske ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden også være ideelt, at man efterspænder magneterne for en ordentlig stabilitet.

EAN: 5708441201219

03-09-2012
Kan være lidt bøvlet at montere da hjulet skal afmonteres helt. til gengæld svær at stjæle/afmontere. Virker upåklageligt, men temmelig skrøbelig ved møde med visse cykelholdere (dem konstrueret som store buer) Her støder lygten imod, og går nemt i stykker.