Varenummer: 4918800

Sigma Buster 100 - Power forlygte - 120 Lumen - USB opladelig


.
199 DKK / STK
159,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Sigma Buster 100 Power er en letvægts cykellygte, som er perfekt til dig, der kører på cykel til arbejdet tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Denne forlygte er med til at øge din synlighed væsentligt i trafikken.

  Anvendelse
  Den anvendes som ordinær forlygte til din cykel, hvor den sørger for, at du både kan se, hvor du cykler, og at andre også kan se dig.

  Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 62 gram
  • Monteres med beslag på styret
  • Genopladeligt batteri
  • Lysstyrke: 120 lumen

  Montering
  En montering af denne forlygte kan nemt foregå ved, at man benytter sig af det integrerede beslag. Dermed kan du blot klikke forlygten på styret, og benytte sig af minimalt værktøj.

  Kvalitetsniveau
  Den indbyggede USB-oplader er super at bruge, når du har behov for at lade lygten op på dit arbejde. Lygten har også en indikator, som viser dig, hvor meget strøm der er tilbage på den. På den måde slipper du for pludselig at løbe tør for strøm.

  Vedligeholdelse
  Denne forlygte kræver et minimum af vedligeholdelse. Du kan tørre den over med en ren klud og på den måde holde den ren. Sørg blot for at holde den opladet.

 • Brand Sigma Sport
  Produkt Forlygte
  Kapacitet Bykørsel
  Med styrke 0-199 lumen
  Genopladelig Ja
  Lumen (forlygte) 120
  Varenummer 4918800
  EAN 4016224188000
 • Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

  1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
  2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.
 • Diana H.

  Super god cykel lygte. Virker super godt. Lyser godt op på vejen. Ingen problemer med den. Dejlig nem og betjene og nem og lade op. 👍

  Lars D.

  Lyser virkelig vejen godt op. God batteritid og nem at oplade med det medfølgende usb kabel.

  Frank M.

  Den er virkelig god, holder strøm, let, vandtæt, godt lys, nem montering, blænder ikke. Den bedste for mig.

  Rasmus H.

  Den er top nice! Lyser virkelig vejen godt op. Plus den er nem at lade op. ‘What’s not to like’

  Jesper T.

  Lyser super godt.

  Frank P.

  Vild med den. Meget mindre end jeg troede, har mange funktioner: 1. 100% 2. 50% 3.25% 4. Langsomt blink. 5. Hurtigt blink. 6. SOS Og så slukker den først, når man mener det/ holder knappen inde. Desuden lyser knappen rødt under USB opladningen, og grønt når færdig. Samtidig er den ekstrem kraftig, til almindeligt dagligt brug er vejen lyst fint op, synes jeg. Og den blænder ikke modkørende, men de kan stadig fint se een, så tæt på det perfekte til mig.