2 anmeldelser
Med denne cykellygte er du sikker på, at du er synlig for andre i trafikken. Sigmas NUGGET II FLASH er med sine 24 g den letteste genopladelige lygte på markedet. Den er designet til at passe lige ned i en bukselomme, så du a…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 129,00
Lithium-ion batteri
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med denne cykellygte er du sikker på, at du er synlig for andre i trafikken. Sigmas NUGGET II FLASH er med sine 24 g den letteste genopladelige lygte på markedet. Den er designet til at passe lige ned i en bukselomme, så du altid kan have den med på vejen.

Anvendelse
Når mørket sinker sig er det på tide at finde Sigmas NUGGET II FLASH frem. Heldigvis er den let at have med i en lomme. Lygten er hurtig at genoplade med det medfølgende USB-kabel, så du altid har lyst på cyklen.

Specifikationer

  • Vægt: 24 g
  • Størrelse: 29mm X 45mm
  • Synlig op til 400 m væk
  • Lysstyrke: 0,5 W
  • Brændtid: 7 timer
  • Genopladningstid: 2 timer
  • Vandafvisende
  • USB-port

Montering
Cykellygten monteres let ved hjælp af en af de to medfølgende O-ringe. Ringene er af forskellig størrelse, så du kan vælge den der bedst passer til din cykel.

Kvalitetsniveau
Sigmas NUGGET II FLASH er ikke alene den letteste genopladelige lygte på markedet. Den kommer også med Sigmas særlige Fresnel-linse, der er specielt designet til at fordele lyset bedst muligt.

Vedligeholdelse
Lygten kan renses med en let opvredet klud. Cykelpartner og Sigma anbefaler, at du altid holder silikone-dækslet over lygtens USB-port lukket, hvis du ikke er i gang med at genoplade lygten.


Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

  1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
  2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.

EAN: 4016224150519

26-11-2018
Den er top nice. Lyser godt og nem at lade op. ‘What’s not to like’
30-09-2018
Imodsætning til mange andre: Har en udformning, der passer til saddelpindens hældning (enkelt og logisk!).