Varenummer: 4737270

Reelight magnet lygtesæt RL720 - Kraftig forlygte og blinkende baglygte


.
499 DKK / STK
399,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Reelight RL720 magnetlygte sæt er den seneste version af magnet cykellygter, der med sin kraftige 1 Watt LED lyser vejen op. Forskellen i forhold til RL770 er, at baglygten blinker og ikke lyser konstant. Cykellygten gør dig synlig i trafikken, men er samtidig så kraftig at den kan bruges på steder, hvor der ikke er så meget vejbelysning. RL720 er den ideelle cykellygte til pendlere med sit kraftige lys og den lange levetid. RL720 leveres som et sæt med både forlygte og Flash Power baglygte med back up. Dog skal det bemærkes, at der ikke er back up i forlygten.

  Anvendelse
  RL720 fra Reelight giver solide muligheder for en optimal oplysning af trafikken således, at du kan være synlig og sikker ved kørsel i trafikken. Lygtesættet kan anvendes på de fleste cykler, hvor det er nemt at montere på cyklens hjul og gafler.

  Specifikationer

  • Forlygte med 1 Watt LED
  • Vægt: Ca. 620 gram
  • Ingen batterier
  • Fastmonteret
  • Fleksibel montering
  • Vidvinkel optik
  • e-mærke godkendt refleks
  • Altid lys på - altid sikker
  • Vedligeholdelsesfri
  • Høj placering af cykellygten for øget synlighed
  • Længde på ledning til forlygte 190 cm
  • Længde på ledning til baglygte 75 cm
  • Indhold:
   • 1 forlygte
   • 1 baglygte
   • 1 kondensator
   • 3 magneter

  Montering
  Reelight RL720 monteres foran ved forgaflen og baglygten på bagagebæreret. Cykellygterne forbindes via diskrete ledninger til generatoren monteret ved baghjulet. Magneterne monteres på egerne i baghjulet. Når du modtager lygten er kondensatoren tom og du skal derfor første gang du tager lygten i brug cykle i ca. 10-15 minutter for at lygten virker optimal.

  Kvalitetsniveau
  Reelight har skudt papegøjen med deres produkter, hvor kvalitet er selvsagt i produkterne. Komfort og funktionalitet bliver præsenteret i udviklingen, hvor solide materialer og ordentlige designs spiller ind. Dette har givet dem en solid plads på markedet, hvor den enkelte cyklist kan føle sig tilfredsstillet ved køb og brug.

  Vedligeholdelse
  En vedligeholdelse af dette lygtesæt kræver ikke andet end, at man pudser lygterne ved skidt og snavs. Man kan desuden efterspænder magneter og kondensator for den rette stabilitet.

 • Brand Reelight
  Produkt Magnetlygte
  Genopladelig Nej
  EAN 5708441007200
 • Niels G.

  Jeg har før sat samme lygte på min datters cykel. Så jeg kørte bare løs uden at kontrollere om alt var i pakken. I en forseglet pose er der både låget til boksen med induktionsspolen og nogle muffer til ledningerne. I dette her sæt manglede den ene lille plast muffe, som i sættes over de 2 stik for at holde ledningerne fast på stikbenene.! Ellers fungere alt andet jeg har købt! Kan I sende en sådan muffe?

  Lasse T.

  Ledningerne til lygterne er meget korte og der medfølger meget få strips til at spænde ledningerne fast. Desuden er det yderst besværligt at få sat ledningerne fast i dynamoen. Lygterne virker også lidt plastikagtige, håber, at specielt baglygten kan klare at sidde på bagagebæreren, når det også kommer en pose oven på. De lyser fint, men jeg synes ikke, at der er lige så meget lys i forlygten, som der er i videoerne på reelights hjemmeside.

  Jan K.

  Købte 2 stk. I begge sidder kernen i spolen løs, så det larmer meget når magneterne bevæger sig forbi. Muligvis en fejl i serie produktionen.

  Søren T.

  Rigtig gode og kraftige lygter. Det var besværligt at montere ledningerne, så det endte med at jeg loddede dem på. Men ellers et super godt produkt.

  Jan R.

  Lygterne er rigtig gode. Montering er generel også OK, kræver nok lidt finger- og cykelsnilde. Forlygte forventes monteret på bolt i forgaffel men på tre af vores fire cykler er der ikke en gennemgående bolt her. En forlygte er monteret på en cykelkurv, en er monteret med strips og den sidste måtte jeg selv finde bolt og møtrik til montring. Upraktisk. De tre magneter, der skal sættes fast på eger i baghjul er for smalle, så de ikke kan spænde over to eger på tre af vores cykler. Burde være lidt længere, vel bare 0,5-1 cm så tapperne kom på yderside af to eger. Endelig må jeg give flere ret i at ledningsmontering i magnetboks skulle klares med hun-fladstik i stedet for. De små plastikhætter kan ikke presses ordentlig fast i han-stikkene. Jeg endte med at lodde ledningerne fast men det er jo ikke lige så nemt som bare at klikke nogle stik på. Lygterne fungerer rigtig godt, lyser kraftigt fortil og baglygteblink kan ses langt væk.

  Leif S.

  Godt og funktionelt lygtesæt. Ledningen fra baglygten er dog lige det korteste, men det værste er modteringen af ledningerne inde i induktionsenheden. Den er mildest talt håbløs

  Francois D.

  Super kvalitet tilen rigtig god pris!

  Knud H.

  Godt lys både for og bag. Monteringen er ok. Men tilslutningen af ledningerne i boxen er håbløs og under al kritik .

  Bent B.

  Jeg kunne godt tænke mig I gjorde det nemmere at montere ledningerne i magneten, for eksempel med klemmer og kabelsko

  Geir Å.

  Stor stas for 5 åringen med blinkende lys når han sykler til barnehagen. Godt lys som blir sett på lang avstand. Rask levering.

  Birgit V.

  Utroligt gode lygter lyser klart og baglygten lyser længe efter man er stoppet, dog er monteringen lidt problematisk at få samlet fire ledninger der skal sættes ind i små huller samtidig med, at der skal skydes 2 plast holdere ind, til at holde ledningerne fast. Det er for besværligt. Lav i stedet et stik, hvor man skal samle ledningerne i og så bagefter sætte stikket i kondensatoren, det vil hjælpe meget. Er rigtig glade for lygterne, men med tilslutnings systemet af ledninger er jeg ikke sikker på jeg køber den model næste gang.

  Bernhard R.

  Super godt lys både for og bag - så man kan se hvor på vejen man kører. Lednings montering virker lidt klein og skrøbelig.

  Ole S.

  hurtigt fremme og virker perfekt - dog er monteringen af ledningerne på manget-spole ikke god - lygtefabrikanten kan gøre det bedre! Tag venligst fat i Reelight - det virker ikke robust! Prisen her er 200 kr under pris ved cykelhandler så kan man sige pris og kvalitet måske hænger sammen

  Jonas A.

  Her er der tale om kvalitets lygter, det er der slet ingen tvivl om. Mht. montering syntes jeg ikke det var noget problem som folk antyder, lidt kompliceret, men bevares. Dog syntes jeg ikke jeg har et konstant lys på forlygten, men betyder ikke en skid, fede lygter alt i alt!

  Jesper S.

  Nu har jeg endelig fået den monteret efter alle kunstens regler, men der kommer intet lys. Nu skal jeg bare tage mig sammen til at afmontere det hele igen så jeg kan sende den retur.

  Dennis R.

  Har før i tiden købt magnetlygterne fra Kvickly af, dem som sidder med lygten nede ved hjulet, men da de ofte gik i stykker pga. deres sårbare position, især overfor cykelstativer, valgte jeg at tage et andet produkt denne gang. Desuden var jeg træt af at jeg ikke kunne se vejen ordentligt, ikke fordi dem fra Kvickly ikke umiddelbart lyste nok, men fordi vinklen er alt for "skarp" fordi lygten sidder så lavt. Valgte disse lygter, fordi at det var konstant lys foran, og blinkende bagved. Da de havde fået fine anmeldelser, og efter at have set en installationsvideo på youtube, faldt valget på RL720. Installationen synes jeg ikke var besværlig, og der var nok strips med som jeg faktisk ikke forventede. Måtte justere "dynamoen" længere væk fra magneterne, da magneterne var så kraftige at de fik hjulet stå stille. Lygterne virker præcis som jeg forventede, og lyser kraftigere end jeg troede. Forlygten lyser nemt 5-7 meter frem, og så kraftigt at det kan ses selv når man kører under en gadelampe. Baglygten blinket længe, og meget kraftigt, kan heller ikke undgå at se den.

  Peter F.

  Formidabelt lygtesæt. Enkel monteringsvejledning-

  Jørgen W.

  Fint lys. Meeeeen lidt tricky montering. Ikke for amatører.

  Gitte A.

  Fantastisk lygtesæt, som bare lyser og lyser.....Det er absolut anbefalingsværdigr. Det er dog lidt mere besværligt end andre magnetlygter og tilslutte, da man også skal sætte ledninger fast, men er dog til at finde ud af, blot man følger brugsanvisningen.