Fra GripGrab får du her en dameversion af den populære Shark cykelhandske til MTB-kørsel. Handsken er særligt designet til kvindelige cyklister og kan bruges af MTB-ryttere på alle niveauer. Der er indbygget en 4mm DoctorGel-…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Fra GripGrab får du her en dameversion af den populære Shark cykelhandske til MTB-kørsel. Handsken er særligt designet til kvindelige cyklister og kan bruges af MTB-ryttere på alle niveauer. Der er indbygget en 4mm DoctorGel-polstring og et slidstærkt mesh-stykke på håndryggen, der begge giver ekstra god komfort.

Anvendelse
Shark-handsken kan med sit tætsiddende design minde lidt om en golfhandske. Den er utroligt behagelig at have på, og de 4 mm DoctorGel giver dig god stødabsorbering. Handsken er lavet med syntetisk ruskind i håndfladen, hvilket er med til at give dig et bedre greb om styret. Ikke overraskende er denne handske en favorit bl.a. mange professionelle ryttere.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materialer: 70% polyamid, 23% elastan, 7% polyester.
  • 4 mm DoctorGel-padding
  • Sweat Wiper
  • Syntetisk ruskind i håndfladen
  • Slidstærkt mesh på håndryggen
  • Reflekslogoer på begge handsker
  • Slip-in manchet

Kvalitetsniveau
Danske GripGrab prioriterer komfort og kvalitet højt og efterstræber at være de bedste indenfor design af kvalitetscykelhandsker. Denne handske er f.eks. lavet af slidstærke materialer med mange små lækre detaljer som f.eks. sweat wiper, reflekslogoer og slip-in manchet der gør det nemt at tage handsken på.

Vedligeholdelse
Handskerne kan maskinvaskes ved 30 grader med tøj af samme farve, men må ikke tørretumbles eller stryges. De må heller ikke renses, vrides eller bleges. 

Vejledende størrelsesguide

 

XS

S

M

L

Håndens omkreds (cm)

<16.5

16.5-18.0

18.0-19.4

>19.4

Håndens længde (cm)

<15.5

15.5-16.5

16.5-17.7

>17.7

Tilgængelige varianter

XS

Ingen anmeldelser af dette produkt.