Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Lightweight Sock SL fra GripGrab er en yderst komfortabel cykelstrømpe, skabt til der, der gerne vil kunne bruge dine strømper både, i dit aktive cykelliv og i hverdagen. Som navnet antyder, får du e…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Lightweight Sock SL fra GripGrab er en yderst komfortabel cykelstrømpe, skabt til der, der gerne vil kunne bruge dine strømper både, i dit aktive cykelliv og i hverdagen. Som navnet antyder, får du en yderst let strømpe, men det betyder ikke, at den ikke kan isolere. Med disse strømper, behøver du f.eks. ikke bekymre dig om kolde fødder.

Anvendelse
GripGrabs Lightweight Sock SL er et sikkert valg i al slags vejr. Strømpen består bl.a. af merino-uld, der er blødt og komfortabel og samtidig giver god varme. For at dine fødder ikke skal komme til at svede, er der strategisk placerede mesh-stykker. Derudover får du god strækbar støtte i svangen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materialer: 52% Merino-uld, 22% Polyamid, 21% Polyester, 5% Elastan
  • Mesh-zoner for bedre åndbarhed

Kvalitetsniveau
GripGrab har her leveret en cykelstrømpe, der gør sig godt i al slags vejr. Strømpen kan desuden uden problemer benyttes sammen med et jakkesæt, når du er stået af cyklen. Der er god støtte til svangen og udluftning til dine fødder.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse strømper ved 30 grader. Vi anbefaler, at du bruger et særligt sportsvaskemiddel for at bekæmpe evt. svedlugt.

08-10-2018
Dejlige og behagelige tynde uldstrømper som inderste lag