Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
GripGrabs Lightweight Sock SL er en yderst komfortabel cykelstrømpe, der er designet til at kunne klare aktive cykelture og dagligdags brug. Som navnet antyder, er strømpen virkelig let. Samtidig er den godt iso…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

GripGrabs Lightweight Sock SL er en yderst komfortabel cykelstrømpe, der er designet til at kunne klare aktive cykelture og dagligdags brug. Som navnet antyder, er strømpen virkelig let. Samtidig er den godt isolerende, så du ikke fryser om fødderne, selv på kolde dage.

Anvendelse
Med disse cykel-sokker fra GripGrab, bliver der passet godt på dine fødder i al slags vejr. Strømpen er lavet med merino-uld, der gør den komfortabel og varm at have på, samtidig med at de åbne mesh-stykker garanterer, at du ikke får svedige fødder. Der er strækbar støtte i svangen.

Specifikationer

  • Farve: Navy
  • Materialer: 52% Merino-uld, 22% Polyamid, 21% Polyester, 5% Elastan
  • Mesh-zoner for bedre åndbarhed

Kvalitetsniveau
GripGrab har her leveret en cykelstrømpe, der gør sig godt i al slags vejr. Strømpen kan desuden uden problemer benyttes sammen med et jakkesæt, når du er stået af cyklen. Der er god støtte til svangen og udluftning til dine fødder.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse strømper ved 30 grader. Vi anbefaler, at du bruger et særligt sportsvaskemiddel for at bekæmpe evt. svedlugt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.