Korte og smarte Classic Low Cut cykelsokker fra GripGrab til sommeren i et stilrent design. Ankelsokkerne er lavet i et let Coolmax materiale, der har en tempererende effekt på fødderne og tillader dem at ånde. Der er indbygg…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Korte og smarte Classic Low Cut cykelsokker fra GripGrab til sommeren i et stilrent design. Ankelsokkerne er lavet i et let Coolmax materiale, der har en tempererende effekt på fødderne og tillader dem at ånde. Der er indbyggede mesh-zoner, der tillader sved og fugt at slippe væk fra foden, så du ikke står tilbage med et par ildelugtende gennemsvedte fødder efter en lang tur. Cykelsokkerne har desuden god støtte til svangen med en elastisk svangstøtte.

Anvendelse
Classic Low Cut 9011 er designet til sommerkørsel med et højt komfortniveau, god svangstøtte og et materialevalg der tillader dine fødder at ånde.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Elastisk svangstøtte
  • Let Coolmax® materiale
  • Mesh-zoner
  • Low cut

Kvalitetsniveau
Disse low cut cykelsokker er lavet af et let Coolmax-materiale, der holder temperaturen nede. Der er indbygget støtte til svangen og mesh-zoner til ekstra ventilation.

Vedligeholdelse
Disse cykelsokker kan maskinvaskes. Vi anbefaler, at du følger vaskeanvisningerne og benytter et sportsvaskemiddel til formålet. 

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS S M L
Skostørrelse (EU) 35-38 38-41 41-44 44-47
Skostørrelse (UK) 2-5 5-7.5 7.5-10 10-13.5
Skostørrelse (US Male) 4-5.5 5.5-8 8-10 10-14
Ingen anmeldelser af dette produkt.