Slip for våde og gennemsvedte fødder med disse Classic Low Cut 3002 cykelstrømper fra GripGrab. Strømperne har mesh-sektioner, hvorigennem frisk luft kan passere ind til fødderne, der derved …
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Slip for våde og gennemsvedte fødder med disse Classic Low Cut 3002 cykelstrømper fra GripGrab. Strømperne har mesh-sektioner, hvorigennem frisk luft kan passere ind til fødderne, der derved får lov til at ånde. Samtidig er der elastisk støtte til svangen for øget komfort.

Anvendelse
Denne cykelstrømpe fra GripGrab her kort og velegnet til cykelturene i varmt vejr, hvor du har brug for, at der kommer luft til dine fødder, så de ikke overopheder og bliver svedige.

Specifikationer

  • Farve: Orange
  • Elastisk svangstøtte
  • Let Coolmax® materiale
  • Mesh-zoner
  • Low cut

Kvalitetsniveau
GripGrab leverer her en cykelstrømpe i god kvalitet, i et behageligt Coolmax-materiale i low-cut design. Strømpen har svangstøtte og mesh-zoner, så du ikke alene får god åndbarhed, men også den støtte dine fødder har brug for.

Vedligeholdelse
Disse cykelstrømper kan maskinvaskes. Vi anbefaler at du bruger et sportsvaskemiddel til formålet, og at du altid følger vaskeanvisningerne.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS S M L
Skostørrelse (EU) 35-38 38-41 41-44 44-47
Skostørrelse (UK) 2-5 5-7.5 7.5-10 10-13.5
Skostørrelse (US Male) 4-5.5 5.5-8 8-10 10-14
Ingen anmeldelser af dette produkt.