Denne Regular Cut sommerstrømpe fra GripGrab er en komfortabel strømpe, der er produceret af eksempelvis Coolmax® mesh, som gør det til en super åndbar strømpe, som kan bruges til cykling i varme omgivelser - ude som inde.  …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Regular Cut sommerstrømpe fra GripGrab er en komfortabel strømpe, der er produceret af eksempelvis Coolmax® mesh, som gør det til en super åndbar strømpe, som kan bruges til cykling i varme omgivelser - ude som inde. 

Anvendelse
Coolmax® mesh'en og de åbne mesh-zoner sikrer dig som forbruger en åndbar sommerstrømpe med god varmeudledning, som er ideel til cykling på varme dage, i varme områder og i spinningslokalet. 

Specifikationer

  • Farve: Grå
  • Letvægts Coolmax® mesh
  • Åbne mesh-zoner
  • Regular Cut

Kvalitetsniveau
GripGrab er et anerkendt mærke, der ikke  går på kompromis med kvalitetsniveauet, og du er derfor ved alle deres produkter sikret gode og slidstærke materialer, som er gennemtestede inden produktion, så de kan leve op til GripGrabs høje standarder. 

Vedligeholdelse
Materialer: 42% polyacryl, 26% polyamid, 25% polyester, 5% bomuld, 2% polyurethan. Strømperne kan maskinvaskes med tøj af samme farve. De må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges. 

 

Tilgængelige varianter

35-38, 38-41

Ingen anmeldelser af dette produkt.