Giro Comp Racer giver dig den komfort og alsidighed, som du har brug for i en cykelstrømpe. Cykelstrømperne sørger for, at din fod føles godt og åndbar i cykelskoen, så dit præstationsniveau ikke generes. Cykelstrømpen er pro…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Giro Comp Racer giver dig den komfort og alsidighed, som du har brug for i en cykelstrømpe. Cykelstrømperne sørger for, at din fod føles godt og åndbar i cykelskoen, så dit præstationsniveau ikke generes. Cykelstrømpen er produceret i en premium polopropylen konstruktion, der sikrer en transport af fugt og sved igennem polymer. Materialeblanding vidner desuden om høj kvalitet, da nylon, lycra og elastik sørger for en slidstærk og åndbar strømpe, der samtidig har en god pasform.

Anvendelse
Comp Racer fra Giro holder foden komfortabel og konkurrencedygtig, så din fod kan producere en optimal kraft under træning og konkurrenceløb. Cykelstrømperne er meget stærke og holdbare, og henvender sig dermed til alle typer af cykling.

Specifikationer

  • Cykelstrømpe med 15 høj skaft
  • Premium polypropylen konstruktion
  • 60% Polypropylen, 20% nylon, 10% lycra og 10% elastik
  • Italiensk produktion
  • Farve: Sort/Hvid

Kvalitetsniveau
Giro producerer cykeltilbehør på et meget højt niveau, der er lavet i en kombination af komfort, funktionalitet og innovation. Firmaet er dominerende på markedet, og nyder stor respekt af dette. Mærker har mange års erfaring med udvikling af produkter tril amatører og professionelle. Dette betyder, at kunden kan være tryg ved køb.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske disse cykelstrømper ved 30 grader i maskinvask, hvor man benytter sig sportsvaskemiddel. Det vil give det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer og levetid bliver bevaret. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Tilgængelige varianter

36-39, 40-42, 43-45, 46-50

Ingen anmeldelser af dette produkt.