Giro Comp Racer sætter høje standarder for en alsidig og behagelig strømpe, så din fod føles godt i cykelskoen, og du dermed kan præstere på et højt niveau. Cykelstrømpen er lavet af en premium polopropylen konstruktion, der …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Giro Comp Racer sætter høje standarder for en alsidig og behagelig strømpe, så din fod føles godt i cykelskoen, og du dermed kan præstere på et højt niveau. Cykelstrømpen er lavet af en premium polopropylen konstruktion, der vha. polymer transporterer sved og fugt væk fra foden. Strømpen er derudover lavet i en højkvalitets stofblanding, der sørger for en meget slidstærk og åndbar cykelstrømpe, der holder til strabadserne på cyklen.

Anvendelse
Comp Racer fra Giro holder dit præstationsniveau oppe, så du ikke bliver generet af irriterende syninger eller varme fødder. Cykelstrømperne er meget alsidige og slidstærke, og har desuden en lang holdbarhed. Cykelstrømperne henvender sig derfor til alle typer af cykling, hvor det strømperne med høje skaft får det til at se helt professionelt ud.

Specifikationer

  • Cykelstrømpe med 15 høj skaft
  • Premium polypropylen konstruktion
  • 60% Polypropylen, 20% nylon, 10% lycra og 10% elastik
  • Italiensk produktion
  • Farve: Charcoal Crossfade

Kvalitetsniveau
Giro holder en høj standard med deres produkter, der er lavet i en kombination af komfort, funktionalitet og innovation. Produkter er altid lavet med de seneste teknologier og materialer, hvilket også har gjort dem dominerede på markedet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Giro.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske disse cykelstrømper ved 30 grader i maskinvask, hvor du benytter dig af sportsvaskemiddel. Dette giver det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer samtidig bliver bevaret. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Tilgængelige varianter

36-39, 40-42, 43-45, 46-50

Ingen anmeldelser af dette produkt.