Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Superkompakt kvalitetshjelm fra Bell. Bell Draft er en flot hjelm i klassisk design, der er lavet i en flot kombination af mat grøn og gunmetal. Hjelmen er nem at indstille med Ergo Fit™ systemet, der giver mulig…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 499,00 Før 399,00
DKK 372,69
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Superkompakt kvalitetshjelm fra Bell. Bell Draft er en flot hjelm i klassisk design, der er lavet i en flot kombination af mat grøn og gunmetal. Hjelmen er nem at indstille med Ergo Fit™ systemet, der giver mulighed for indstilling med en hånd. Cykelhjelmen er desuden lavet med In-mold teknologi, hvor inder- og yderskal er smeltet sammen. Resultatet bliver en robust hjelm, der også kan tage de hårde fald.

Specifikationer

  • Farve: Mat Grøn/Gunmetal
  • Aldersgruppe: Voksen/junior
  • Indvendig omkreds: 54-61 cm.
  • Vægt: 273 gram
  • CE EN 1078
  • 25 ventilationshuller
  • Ergo Fit™ Tilpasnings system
  • In-Mold Polycarbonate skal

Anvendelse
Bell Draft henvender sig både til den almindelige cyklist og til amatørrytteren, som ønsker en robust og kompakt hjelm til en ordentlig pris. Hjelmen er nem at justere, og kan gøres ved blot at dreje skiven bagpå med sin tommelfinger, og dermed tilpasse hjelmen indtil den sidder som den skal. Hjelmen er dermed hurtig at tage på, og den kan benyttes med- og uden hjelmhue. Hvis remmene føles for lange, kan de afkortes efter behov. Det anbefales dog, at man kører et par ture med hjelmen, før man tager denne beslutning.

Kvalitetsniveau
Bell Helmets leverer altid kvalitet, og skuffer aldrig. Firmaet laver designs, der sikrer både sikkerhed og god komfort. Dermed kan man altid være sikker på et kvalitetsprodukt, når man køber fra Bell Helmets.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at du rengør hjelmen med en blød klud og noget mild sæbe, idet stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion. Vi anbefaler at opbevare hjelmen i tørre og ikke for varme forhold; hvis du eksempelvis opbevarer hjelmen i direkte sollys, kan det forårsage varmeskader.

Ingen anmeldelser af dette produkt.