Som limet fast til hovedet, skaber denne aerodynamiske cykelhjelm sikkerhed, komfort og alsidighed til dit hoved. Cykelhjelmen er designet ud fra et Multi Speed Design, hvor lav vindmodstand, øget beskyttelse og ventilation b…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Som limet fast til hovedet, skaber denne aerodynamiske cykelhjelm sikkerhed, komfort og alsidighed til dit hoved. Cykelhjelmen er designet ud fra et Multi Speed Design, hvor lav vindmodstand, øget beskyttelse og ventilation bliver muliggjort med specielle specifikationer. En gennemgående beskyttelse kombineret med aerodynamik er temaet i denne hjelm, hvor en sammensmeltet In-mold konstruktion bliver brugt til at skabe en robust og let hjelm. Designet efter hovedets anatomi og ergonomiske bedste, skaber ActiCage stabilitet ved pludselige styrt og fald, med et integreret bur i selve foringen af cykelhjelmen. Denne hjelm er desuden optimeret i forhold til komfort, da den er lavet med aerodynamiske og komfortable stropper, og kan nemt justeres med et Zoom Ace justeringsspænde. Ventilationen er også optimal i denne hjelm, hvor et Air-coolin teknologi sørger for et tempereret hoved igennem hele turen.

Anvendelse
Airbreaker fra Abus giver de bedste forudsætninger for din næste træning eller konkurrencekørsel, hvor der er stor fokus på design, sikkerhed og komfort. Hjelmen henvender sig til brug på landevejen, hvor dens specifikationer er meget funktionelle. Cykelhjelmen er nem og komfortabel at anvende, med sine justerbare stropper og spænder, og et nemt justeringsspænde.

Specifikationer

 • Farve: Rød
 • Vægt: 200-240 gram
 • In-mould konstruktion
 • Air-cooling teknologi
 • 14 ventilationshuller
 • Zoom Ace justeringsspænde
 • Plads til hestehale
 • Stødabsorberende materiale

Kvalitetsniveau
Abus har skabt sig et troværdigt mærke, med sit store fokus på sikkerheden i deres produkter. Dette er kombineret med en prioritet af høj komfort og funktionalitet, hvilket har givet dem en dominerende plads på det internationale marked. Amatører og professionelle har i årevis benyttet sig af produkterne, og er sjældent blevet efterladt skuffet.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ikke stor vedligeholdelse af denne lækre cykelhjelm, men det kan være en god ide, at man bruger en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan ikke anbefales, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan ende med at beskadige cykelhjelmen.

Tilgængelige varianter

51-55 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.