Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Som limet fast til hovedet, skaber denne aerodynamiske cykelhjelm sikkerhed, komfort og alsidighed til dit hoved. Cykelhjelmen er designet ud fra et Multi Speed Design, hvor lav vindmodstand, øget beskyttelse og ventil…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Som limet fast til hovedet, skaber denne aerodynamiske cykelhjelm sikkerhed, komfort og alsidighed til dit hoved. Cykelhjelmen er designet ud fra et Multi Speed Design, hvor lav vindmodstand, øget beskyttelse og ventilation bliver muliggjort med specielle specifikationer. En gennemgående beskyttelse kombineret med aerodynamik er temaet i denne hjelm, hvor en sammensmeltet In-mold konstruktion bliver brugt til at skabe en robust og let hjelm. Designet efter hovedets anatomi og ergonomiske bedste, skaber ActiCage stabilitet ved pludselige styrt og fald, med et integreret bur i selve foringen af cykelhjelmen. Denne hjelm er desuden optimeret i forhold til komfort, da den er lavet med aerodynamiske og komfortable stropper, og kan nemt justeres med et Zoom Ace justeringsspænde. Ventilationen er også optimal i denne hjelm, hvor et Air-coolin teknologi sørger for et tempereret hoved igennem hele turen.

Anvendelse
Airbreaker fra Abus giver de bedste forudsætninger for din næste træning eller konkurrencekørsel, hvor der er stor fokus på design, sikkerhed og komfort. Hjelmen henvender sig til brug på landevejen, hvor dens specifikationer er meget funktionelle. Cykelhjelmen er nem og komfortabel at anvende, med sine justerbare stropper og spænder, og et nemt justeringsspænde.

Specifikationer

  • Farve: Rød
  • Vægt: 200-240 gram
  • In-mould konstruktion
  • Air-cooling teknologi
  • 14 ventilationshuller
  • Zoom Ace justeringsspænde
  • Plads til hestehale
  • Stødabsorberende materiale

Kvalitetsniveau
Abus har skabt sig et troværdigt mærke, med sit store fokus på sikkerheden i deres produkter. Dette er kombineret med en prioritet af høj komfort og funktionalitet, hvilket har givet dem en dominerende plads på det internationale marked. Amatører og professionelle har i årevis benyttet sig af produkterne, og er sjældent blevet efterladt skuffet.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ikke stor vedligeholdelse af denne lækre cykelhjelm, men det kan være en god ide, at man bruger en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan ikke anbefales, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan ende med at beskadige cykelhjelmen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.