Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
SL120 har indbygget kondensator, hvilket vil sige at den blinker mens du cykler, samt 2 minutter efter du stopper med at cykle. Det vil sige, at lygten bliver ved med at blinke, når du holder for rødt i et lyskry…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 229,00 Før 139,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

SL120 har indbygget kondensator, hvilket vil sige at den blinker mens du cykler, samt 2 minutter efter du stopper med at cykle. Det vil sige, at lygten bliver ved med at blinke, når du holder for rødt i et lyskryds. Du risikerer derved heller aldrig at løbe tør for batteri midt under cykelturen og er derfor mere sikker at bruge. Lygten indeholder ingen batterier, da den fungerer via magnetisk induktion. Når to magneter bevæger sig forbi hinanden, skabes der en lille strøm, som lygten lyser med. Cykellygten er meget miljøvenlig. Den fungerer som en dynamolygte blot uden modstand og larm.

Anvendelse
SL120 fra Reelight giver solide muligheder for en optimal synligheden i trafikken, hvor et rødt og kraftigt lys kan gives til de bagvedkørende. Denne cykelbaglygte passer til de fleste cykler uden rulle- eller skivebremser. Cykler med disse bremser bør benytte Extented versionen. Når du modtager lygten er kondensatoren tom og du skal derfor første gang du tager lygten i brug cykle i ca. 10-15 minutter for at lygten virker optimal.

Specifikationer

  • Baglygte med magnet og beslag
  • Baglygten har indbygget refleks
  • Mål: 2,3 x 4 x cm
  • Godkendt hos Dansk Varefakta Nævn

Montering
Reelights lygter er baseret på enkelthed, holdbarehed og pålidelighed. De er blandt de førende indenfor lygteteknologi til cykler, men er samtidig enkelte at bruge og montere - du skal kun bruge en skruetrækker og en svensknøgle, alle dele til montering på en cykel med møtrikker på hjulenes aksler medfølger, er cyklens hjul udstyret med quick release bør du tilkøbe 2 stk. af varenummer sl10000 for bedste montering.

Kvalitetsniveau
Reelight er blomsten af dansk kvalitet, hvor komfort og funktionalitet er givet ved solide materialer og sikre designs. Derved kan hverdagens problemer og mangler på cyklen effektivt blive løst på imponerende vis således, at man kan være glad for at cykle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Reelight.

Vedligeholdelse
Man kan blot vælge at tørre baglygten over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden også være godt, at man efterspænder magneterne for en optimal stabilitet.

Ingen anmeldelser af dette produkt.