Med en dejlig smag af kokus giver Stroopwafel fra GU dig mere energi til din træning således, at din præstation forbedres og din udholdenhed bliver styrket. GU Energy Stroopwafel er inspireret af de hollandske stroopvafler og…
Læs mere
Vejl.: 19,00
DKK 16,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med en dejlig smag af kokus giver Stroopwafel fra GU dig mere energi til din træning således, at din præstation forbedres og din udholdenhed bliver styrket. GU Energy Stroopwafel er inspireret af de hollandske stroopvafler og mange oplever, at vaflen minder mere om en snack end en energibar. 

Anvendelse
Med en GU Energy Stroopwafel får du en lækker energi snack der kan spises før og under træning eller konkurrence. Produktet anvendes både af professionelle og motionister.

Specifikationer

  • GU Energy Stroopwafel
  • Smag: Kokus
  • Indhold: 30 gram
  • 140 kalorier pr. vaffel
  • Glutenfri
  • Opretholder væskebalancen
  • Mindsker træthed i musklerne
  • Reducerer muskelskader

Kvalitetsniveau
GU er en anerkendt leverandør af energiprodukter, der med over 20 års erfaring stadig går ud fra de samme grundprincipper. GU's mission er at levere energiprodukter som kun indeholder det kroppen skal bruge og ikke andet. Innovation var det der startede GU, og den dag i dag tilbyder GU stadig et bredt udvalg af innovative og gennemtestede produkter til sportsfolk i hele verden.

Næringsindhold

Næringsdeklaration
 

1 vaffel (30 g)

Kalorier 140 Kcal
Fedt 6 g (8%)
Mættet fedt 2,5 g (13%)
Natrium 150 mg (7%)
Kulhydrater 23 g (7%)
Heraf fibre 1 g (4%)
Heraf sukker 10 g
Protein 0 g
Kolesterol 0 mg (0%)

Ingredienser: Hvedemel, økologisk tapioka sirup, økologisk palmfrugtolie, økologisk rørsukker, økologiske æg, sojamel, havsalt, leucin, valin, isoleucin, naturlige smagsstoffer, grøn te ekstrakt (koffein), sojalecitin, økologisk ris ekstrakt, bagepulver. Kan indeholde spor af mælk

EAN: 769493102515

Ingen anmeldelser af dette produkt.