Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette komposit-belagte dækjern med indbygget stålkerne kan klare langt de fleste krævende opgaver inden for udskiftning af cykeldæk eller reparation af slanger. Sættet består af to stk. d&a…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette komposit-belagte dækjern med indbygget stålkerne kan klare langt de fleste krævende opgaver inden for udskiftning af cykeldæk eller reparation af slanger. Sættet består af to stk. dækjern hvis særlige belægning gør dem ridseløse og samtidig giver en exceptionel høj styrke. Disse Park Tool dækjern har en længde på 12,7 cm, hvilket giver dig et godt moment. Desuden er tip-indgrebet lavet i stål, hvilket letter opgaven med at få dækjernene ind under dækkanten.

Anvendelse
Dette sæt dækjern kan klare alle typer cykeldæk til både af- og på montering. Dækjernenes udformning letter opgaven med at få dækjernene ind under dækkanten. Vi anbefaler, at du benytter begge dækjern i pakken samtidig, for at gøre dit arbejde så let som muligt.

Specifikationer

  • Indeholder 2 stk. dækjern
  • Materiale: Komposit belagte dækjern med stål kerne
  • Længde: 12,7 cm
  • Specialdesignet tip i stål
  • Anvendes til cykeldæk

Kvalitetsniveau
Park Tool er kendt for deres fremragende kvalitet og Park Tool er det foretrukne værktøj på de professionelle værksteder. Med Park Tool værktøj bliver cykelreparationer bare lettere da funktionaliteten er unik og ergonomien er perfekt, desuden har Park Tool værktøj en lang levetid.

Ingen anmeldelser af dette produkt.