Disse OnGear-dækjern gør arbejdet lidt lettere end de fleste andre dækjern på markedet, fordi de er lidt længere. Det er en fordel når dækket skal løftes over fælgkanten. I dækjernets ende er der en særlig slids/krog, som du …
Læs mere
Vejl.: 29,00
DKK 18,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse OnGear-dækjern gør arbejdet lidt lettere end de fleste andre dækjern på markedet, fordi de er lidt længere. Det er en fordel når dækket skal løftes over fælgkanten. I dækjernets ende er der en særlig slids/krog, som du kan bruge til at sætte fast om egerne på cykelhjulet så dine hænder er frie til andet arbejde.

Anvendelse
Med sin holdbarhed og gode kvalitet kan disse dækjern fra OnGear bruges til alle cykeldæk, både med og uden kanttråd. For at spare plads, kan dækjernene trykkes sammen til en samlet enhed, så de er lette at have med på cykelturen.

Specifikationer

  • 3 stk dækjern
  • Materiale: Plast
  • Længde: 122 mm.
  • Bredde: 18 mm.
  • Tykkelse: 5,5 mm. på midten og ved dækindgreb ca. 2 mm.
  • Vægt: ca. 38 gram

Kvalitetsniveau
Dækjernet fra OnGear er fremstillet i slidstærk plastik, og således får du et stærkt dækjern, der holder til det meste. Det fylder ikke meget, og dermed kan du også have det med i din cykel- eller sadeltaske. Med disse dækjern, får du høj kvalitet til en yderst overkommelig pris.

EAN: 5712934010103

Ingen anmeldelser af dette produkt.