Denne cykeltrøje til damer giver solide muligheder for en optimal oplevelse på cyklen, hvor en vis åndbarhed og slidstærke tendenser spiller ind. Cykeltrøjen er givet en tempererende og åndbar effekt med en blanding af merino…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne cykeltrøje til damer giver solide muligheder for en optimal oplevelse på cyklen, hvor en vis åndbarhed og slidstærke tendenser spiller ind. Cykeltrøjen er givet en tempererende og åndbar effekt med en blanding af merino uld og tencel, der kan give en transport af fugt og sved. Dermed kan kroppen blive holdt tør og tilpas igennem hele cykelturen. Denne ventilerende effekt giver gode muligheder for en høj præstationsevne, hvor kroppen både kan få lov til at ånde og være tempereret. Cykeltrøjen er desuden designet efter kroppens ypperste behov og anatomiske evner således, at beklædningen ikke kommer til at genere undervejs.

Anvendelse
Zephyr Lite Tee fra Mons Royale giver unikke specifikationer til brugeren, så der kan opbygges en maksimal og komfortabel præstation på cyklen. Cykeltrøjen kan benyttes i mange forskellige sammenhænge, hvor stoffet dog er ideelt til brug under varme forhold.

Specifikationer

 • Mons standard fit for stor komfort og holdbarhed
 • Høj hals til perfekt kørsel
 • Trinvis sømme med et split i siden
 • Integreret tørring af solbriller
 • Anti-lugt
 • Sved- og fugttransporterende
 • 140 gsm Merino/Tencel blanding
 • Materiale:
  • 60% merino uld
  • 40% Tencel

Kvalitetsniveau
Mons Royale giver alt hvad de har, når de producerer produkter med en stor procentdel af komfort og funktionalitet som forudsætning. Dette er kommet til verden igennem et valg af solide materialer og funktionelle designs, der kan leve op til naturens forventninger til brugeren. Dette har tilbudt dem et verdensomspændende salg, hvor selv den enkelte kunde kan være med i opløbet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Mons Royale.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne cykeltrøje kan blot ske ved, at man vasker den i skånevask ved brug af sportsvaskemiddel eller uldvaskemiddel. Dette vil give det bedste resultat, hvor stoffets unikke specifikationer bliver bevaret, og en lang levetid samtidig bliver sikret. Dog anbefaler vi ikke, at man bruger tørretumbler efter vaskning.

Vejledende størrelsesguide

  Small Medium Large X-Large
Bryst 90 - 97 cm 97 - 104 cm 104 - 111 cm 111 - 118 cm
Talje 76 - 83 cm 83 - 90 cm 90 - 97 cm 97 - 104 cm
Hofte 89 - 96 cm 96 - 103 cm 103 - 110 cm 110 - 117 cm
Skridtlængde 79 - 81 cm 81 - 83 cm 83 - 85 cm 85 - 87 cm

Tilgængelige varianter

S, M

Ingen anmeldelser af dette produkt.