Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
De rette specifikationer falder sammen i denne sublime cykeltrøje, der yder et højt niveau af funktionalitet til din gængse træning og konkurrencekørsel. Cykeltrøjen er komponeret samme…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

De rette specifikationer falder sammen i denne sublime cykeltrøje, der yder et højt niveau af funktionalitet til din gængse træning og konkurrencekørsel. Cykeltrøjen er komponeret sammen med en kompakt materialeblanding, hvor en sved- og fugttransporterende effekt kommer frem i stoffet med cirkulært Triangle tekstil. En let og fleksibel beskyttelse bliver givet med dyneRope, hvor et slidstærkt stof - der er 15 gange stærkere end stål - kan levere en beskyttelse mod abrasion og uforudsete hændelser på den ujævne vej. Cykeltrøjen tilbyder et højt niveau af ventilation og temperering igennem en hel cykeltur, der kommer igennem 3-Mesh stof, hvor det fleksible stof også kan beskytte mod den varme sol. Cykeltrøjen er desuden formet succesfuldt efter kroppens bevægelser således, at der kun kan eksistere et fokus på rytterens præstation.

Anvendelse
Trail Womens Jersey fra Assos rammer de helt rigtige problemer med denne cykeltrøje, der indrammer cykelrytterens præstation. Cykeltrøjen kan benyttes til de fleste grene af cykelsporten, men henvender specielt til Trial, MTB og off-road, hvor specifikationer virkeligt kommer til virke.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Materiale: 54% polyester, 43% polyamid, 3% elastan
  • Åndbar
  • Sved- og fugttransporterende
  • UV-beskyttelse: UPF35
  • To-vejsstræk
  • TrailFit
  • 3-Mesh

Kvalitetsniveau
Assos har haft en dominerende rolle i cykelsporten i mange år, hvor komfort og funktionalitet har været en høj prioritet i produkterne, hvor solide materialer og innovative teknologier har været en del af denne solide udvikling. Dette er sket således, at der kan holdes trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Assos, hvor kundens behov og mangler er i centrum.

Vedligeholdelse
Denne cykeltrøje kan nemt vaskes ved 30 grader i maskinvask, hvor man gør brug af sportsvaskemiddel. Dette vil tilbyde den bedste vedligeholdelse af stoffets specifikationer, hvor den høje funktionalitet bliver bibeholdt. Dog anbefaler vi ikke, at man bruger en tørretumbler efterfølgende.

Vejledende størrelsesguide

Dame XS S M L XL XLG TIR
Bryst: 80 cm 85 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm -
Talje: 88 cm 94 cm 100 cm 106 cm 112 cm 118 cm -
Ingen anmeldelser af dette produkt.