Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Her bliver der givet en yderst praktisk og stilren cykeltrøje til den ambitiøse atlet, der ønsker det meste ud af sine træning. Cykeltrøjen er lavet i en kompakt materialeblanding af polyeste…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her bliver der givet en yderst praktisk og stilren cykeltrøje til den ambitiøse atlet, der ønsker det meste ud af sine træning. Cykeltrøjen er lavet i en kompakt materialeblanding af polyester og polyamid, der giver en åndbar og slidstærk fornemmelse således, at man kan have en tempereret kropstemperatur igennem hele sin træning og konkurrencekørsel. Her falder 3-Mesh ind, hvor en cirkulær konstruktion af mesh giver en større ventilation under de varme ophedninger. Cykeltrøjen med de lange ærmer er lavet i en form efter Assos' trailfit, hvor den gængse bevægelsesfrihed er centrum, så du frit kan få komfort under besværlige positioner i cykelturen. Friheden ved at kunne bevæge sig uden generende elementer bliver desuden givet et ekstra nøk det slidstærke dyneRope, der beskytter kroppen mod abrasion og andet. Dette stof er 15 gange stærkere end stål, og kan give et højt niveau af beskyttelse.

Anvendelse
Trail Womens Jersey fra Assos giver solide tendenser til den enkelte cykelrytter, der har brug for kvalitetstøj under træning og konkurrencekørsel. Cykeltrøjen henvender sig specielt til off-road og Trail, hvor den kan være et godt virkemiddel, der kan skabe fokus på selve præstationen.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Materiale: 54% polyester, 43% polyamid, 3% elastan
  • Åndbar
  • Sved- og fugttransporterende
  • UV-beskyttelse: UPF35
  • To-vejsstræk
  • TrailFit
  • 3-Mesh

Kvalitetsniveau
Assos er et mærke med et højt kvalitetsniveau, der er blevet defineret igennem mange år med en produktion, der emmer af komfort og funktionalitet. Mærket er kendt for sine stærke designs, hvor teknologien og materialerne holder igennem flere år. Det er derfor heller ikke nogen overraskelse, at man oftest ser Assos i professionelle sammenhænge. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et mærke, der er absolut dominerende på det internationale marked.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at man vasker denne cykeltrøje ved 30 grader i maskinvask, hvor man benytter sig af sportsvaskemiddel. Dette vil give det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer og funktionalitet bliver bibeholdt. Det kan dog ikke anbefales, at man benytter sig af en tørretumbler efterfølgende.

Vejledende størrelsesguide

Dame XS S M L XL XLG TIR
Bryst: 80 cm 85 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm -
Talje: 88 cm 94 cm 100 cm 106 cm 112 cm 118 cm -

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.