Women's ProgGel-handsken fra GripGrab er en af de mest komfortable handsker på markedet. Den er konstrueret af letvægtmaterialer, hvilket giver en maksimal følelse af frihed i håndens bevægelser. De 4 mm DoctorGel i håndflade…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Women's ProgGel-handsken fra GripGrab er en af de mest komfortable handsker på markedet. Den er konstrueret af letvægtmaterialer, hvilket giver en maksimal følelse af frihed i håndens bevægelser. De 4 mm DoctorGel i håndfladen er medvirkende til at minimere risikoen for sovende og trætte hænder. 

Anvendelse
Handsken er en populær handske, som kan benyttes til både træning og daglig kørsel. Har man tendens til sovende fingre(cyclist's palsy), så er paddingen, betående af 4 mm DoctorGel med til at afhjælpe dette problem. Handskens pull-off-system er ikke bare med til at gøre det nemmere at få handsken af, men forlænger også handskens levetid. Kunstlæderet i håndfladen sikrer et godt greb på styret, og smarte gMagnets holder dine handsker samlet, når du har taget dem af. 

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • 4 mm DoctorGel-padding
  • Sweat Wiper
  • Serino kunstlæder i håndfladen
  • Flexibelt Lycra på håndryggen
  • Reflekslogoer på begge handsker
  • Pull-off-system
  • gMagnets

Kvalitetsniveau
GripGrab er en ærkedansk producent, der prioriterer komfort og kvalitet højt og efterstræber at være de bedste indenfor design af kvalitetscykelhandsker, og du kan derfor som forbruger være sikker på, at der er benyttet de bedste materialer til produkterne. 

Vedligeholdelse
Handskerne kan maskinvaskes med tøj af samme farve, men må ikke tørretumbles eller stryges. De må heller ikke renses, vrides eller bleges. 

Vejledende størrelsesguide

 

XS

S

M

L

Håndens omkreds (cm)

<16.5

16.5-18.0

18.0-19.4

>19.4

Håndens længde (cm)

<15.5

15.5-16.5

16.5-17.7

>17.7

Tilgængelige varianter

XS, M, L

Ingen anmeldelser af dette produkt.