5 anmeldelser
Med denne GripGrab Hurricane handske får du en rigtig god overgangshandske, som kan bruges i stort set alt slags vejr. Som alle andre produkter fra GripGrab, er der lagt vægt på komfort og et væld af lækre detaljer. Du er sik…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med denne GripGrab Hurricane handske får du en rigtig god overgangshandske, som kan bruges i stort set alt slags vejr. Som alle andre produkter fra GripGrab, er der lagt vægt på komfort og et væld af lækre detaljer. Du er sikret en handske med fantastisk bevægelsesfrihed samt imponerende isolering.

Anvendelse
Hurricane handsken er yderst ideel til overgangsperioderne. Handsken kan anvendes både forår, efterår samt en mild vinterdag. Handsken henvender sig både til den krævende cyklist, den professionelle men bestemt også til nybegynderen, der ønsker at være dækket godt ind. Handsken er udviklet med mange fine detaljer, GripGrab har bl.a. placeret en blødt stykke skind over tommeltotten, sweat wiper, som kan bruges til at tørre sveden af panden. Tommelfingerens spids er udviklet med et stykke stof, som giver dig mulighed for at betjene din smartphone, uden det er nødvendigt at tage handskerne af. Cykelhandsken har silikoneaftegninger i håndfladen sikrer dig et perfekt greb på styret.

Specifikationer

 • Farve: Neongul
 • Polstring: 4 mm DoktorGel™
 • Silikone greb
 • Reflekterende grafik på håndryggen
 • Touch screen kompatibel
 • Sweat wiper
 • Vand-, vind- og åndbare materialer
 • 90% Polyester
 • 5% Polyamid
 • 5% Elastan
 • Komforttemperatur: 5 - 15 grader

Kvalitetsniveau
Med denne neongule GripGrab handske får du en handske af særlig god kvalitet. Handsken højner din synlighed i trafikken og giver dig også mulighed for at bruge din smartphone uden at tage handsken af; dette skyldes det smarte stof med silikonegreb, som handsken er produceret i. Ydermere er Hurricane handsken både vind- og vandtæt, og på tommelfingeren har den en smart funktion, der gør at du kan tørre sved af panden. Materialerne er i topkvalitet og åndbare, så du slipper for fugtige og overophedede hænder. GripGrab handsken har også reflekser på håndryggen som det flotte design.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse GribGrab handsker i maskinen. Vi anbefaler altid at man vasker med tøj af samme farve. Handskerne må ikke tørretumbles eller stryges.

Vejledende størrelsesguide
Se billede 2 for nærmere beskrivelse

Størrelse XS/7 S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 15,2 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 16,0 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6

Tilgængelige varianter

S

17-09-2019
De er gode at kører med, god pasform, samt jeg har et godt grip på styret med dem.
16-10-2017
God handske, men Køb en størrelse større end du plejer
26-08-2017
Meget små i nummer skal lige have et nummer større
20-12-2016
de er brugbare, men til voksne personerer de for snævre, selv den største størrelse xxl , svarer til normal størelse10 handske
04-12-2016
Små i størrelsen Bruger normalt str. 10 men bestilte dem i str. 11. De føles som om de er str. 9