Du får her et dejligt sæt fuldkommen vandtætte sæt Cloudburst cykelhandsker fra Gripgrab, der er perfekte til de våde og blæsende dage. Cloudburst-handsken er overraskende tynd, hvilket gør det nemt at have dem med i en lomme…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Du får her et dejligt sæt fuldkommen vandtætte sæt Cloudburst cykelhandsker fra Gripgrab, der er perfekte til de våde og blæsende dage. Cloudburst-handsken er overraskende tynd, hvilket gør det nemt at have dem med i en lomme eller lignende. Gripgrab-handsken har et emminent greb, så du får et sikkert og solidt greb om styr og bremser. Som en lille bonus er handskerne designet, så du kan anvende en touchscreen, selvom du har dem på. Så behøver du ikke tage handsken af, når du skal bruge din smartphone eller cykelcomputer.

Anvendelse
Denne Gripgrab handske kan anvendes til alle former for cykling, men da den ikke har beskyttelse ved håndflader og kno, egner den sig bedst til landevejscykling. Cloudburst er skabt til at være åndbar, så du ikke kommer til at svede i hænderne. Derudover er de fuldkommen vandtætte. Du kommer ikke til at fortryde dette valg af cykelhandske, der kan holde dig tør i hvilket som helst vejr.

Specifikationer

  • Farve: Neongul
  • Materiale: 90% polyester, 8% polyamid og 2% elastan
  • Åndbar
  • Vandtæt
  • Vindtæt
  • Reflekterende detaljer
  • Touchscreen kompatibel
  • 4 mm gel polstring

Kvalitetsniveau
Du får et par handsker, der er både vandtætte, vindtætte og åndbare. Desuden har Cloudburst handsken en 4 mm. gel-polstring, som giver dig en imponerende komfort, særligt når du sidder længe på cyklen. Trods sit tynde design formår handsken alligevelat holde på varmen, hvis du kommer afsted i voldsom kulde.

Vedligeholdelse
Du kan maskinvaske handskerne med tøj i lignende farver. De kan ikke tørretumbles, og vi anbefaler at du hænger dem til tørre uden at vride dem. Overfladisk snavs er bedst at tørre af med en våd klud.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS/7 S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 15,2 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 16,0 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6

 

Tilgængelige varianter

S, M, L, XL, XXL

Ingen anmeldelser af dette produkt.