GripGrabs Women's ProGel-handske er kendt for at være en af de mest populære og komfortable handsker på markedet. Den er lavet af letvægtsmaterialer af bedste kvalitet, som gør handsken komfortabel, og giver hænderne maksimal…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

GripGrabs Women's ProGel-handske er kendt for at være en af de mest populære og komfortable handsker på markedet. Den er lavet af letvægtsmaterialer af bedste kvalitet, som gør handsken komfortabel, og giver hænderne maksimal frihed til at bevæge sig. Paddingen, som er 4 mm DoctorGel, er medvirkende til, at risikoen for sovende og trætte hænder minimeres.

Anvendelse
Dette er et af markedets mest populære handsker, og kan benyttes til både motionistens træningsture, pendlerkørsel og touringcykling. Har man let til sovende fingre(cyclist's palsy) under træning, er denne handskes padding, som består af 4 mm DoctorGel, med til at minimere dette problem. Handsken er udstyret med et pull-off-system, som ikke bare er med til at gøre det nemmere at få handsken af, men giver handsken bedre forudsætninger for længere levetid. Handskens håndflade er Serino-kunstlæder, som sikrer køreren et godt greb på styret, og de smarte gMagnets hjælper til med at holde styr på din handsker, når de ikke er i brug. 

Specifikationer

  • Farve: Lilla/Sort
  • 4 mm DoctorGel-padding
  • Sweat Wiper
  • Serino kunstlæder i håndfladen
  • Flexibelt Lycra på håndryggen
  • Reflekslogoer på begge handsker
  • Pull-off-system
  • gMagnets

Kvalitetsniveau
GripGrab er en dansk producent, der prioriterer komfort og kvalitet højt og efterstræber at være de bedste indenfor design af kvalitetscykelhandsker for både kvinder og mænd, og du kan derfor som forbruger være sikker på, at der er benyttet de bedste materialer til produkterne. 

Vedligeholdelse
Handskerne kan maskinvaskes med tøj af samme farve, men tåler ikke tørretumblen eller strygning. De må ydermere ikke renses, vrides eller bleges.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse (cm)

XS

S

M

L

Håndens omkreds

     <16.5

     16.5-18.0

     18.0-19.4

     >19.4

Håndens længde

     <15.5

     15.5-16.5

     16.5-17.7

     >17.7

Tilgængelige varianter

XS

28-05-2018
Købte dem mod sovende hænder. Det virker