Veste

Find altid et stort udvalg af cykelveste hos Cykelpartner. Forlæng cykelsæsonen og gør det mere komfortabelt med en vest til cykling. På hver produkt finder du en god beskrivelse af cykelvesten, men er du i tvivl om, hvilken der er den bedste til dig, kan du ringe til vores support, hvor fagfolk sidder klar til at hjælpe dig.

Cykelvest til børn og voksne

Der findes mange forskellige cykelveste, til både herrer, damer og børn. Samtidig findes vestene i mange farver, men vi ser ofte de sorte eller gule farver bliver valgt. Det neutrale valg, som passer til det hele, eller den synlige cykelvest, som også ofte har reflekterende effekt. 

Ligesom med jakker, har cykelvestene, forskellige funktioner og fordele, der gør dem egnet til forskellige sæsoner. Den mest brugte cykelvest er den lette vindtætte vest, som kan bruges over cykeltrøjen, når vejret endnu ikke helt er til jakke. Mange af dem er også vandafvisende, så du er også beskyttet overfor regn, hvis der skulle komme en lille byge. 

Det er ofte meget afgørende for succes på cyklen, at du er ordentlig klædt på. Derfor er en cykelvest en god investering, da den kan bruges, som det lille ekstra lag tøj, du måske ofte lige havde manglet. Samtidig fylder en vest til cykling ikke ret meget, så skulle det blive for varmt, skal du ikke bekymre dig om at opbevare den i en lille taske. Ligesom vi kender det fra cykeltøj generelt, skal din vest også sidde tæt til kroppen. 

Vi har et stort udvalg indenfor cykelveste. Størrelserne kan variere alt afhængig af hvilket mærke du vælger. Så derfor anbefaler vi dig at du benytter den størrelsesguide som er inde under produktets specifikationer.

2 i 1 cykeljakke/-vest

På flere cykeljakker, kan du lyne ærmerne af, så du hurtig og nemt for en cykelvest i stedet. Det er en rigtig god mulighed for at kunne justere varmen, når du er ude og cykle. På selve jakken er der en baglomme, hvor du kan ligge de aftagelige ærmer i. Igen er de også lavet i letvægts materiale, og derudover er de åndbare. 

Klæd dig på efter vejret

En cykelvest kan bruges mere eller mindre hele året og er rigtig god i næsten al slags vejr. Mange bruger det til overgangsperioderne, men selv i sommermånederne kan temperaturen om morgenen og om aftenen, godt indbyde til en cykeltur med vest på. Er det regnvejr er en cykelvest sjældent helt nok, men til gengæld er den helt perfekt til de dage det blæser, da du kan få stor glæde af den vindafvisende effekt, vestene ofte har. 

Den bedste cykelvest til dig 

Hvilken cykelvest skal du vælge? Hvilken cykelvest der er bedst til dit behov, kan vores professionelle support team hjælpe dig med, eller du kan læse vores produkttekster, for at få information om de forskellige modeller. Ligesom med meget andet cykeltøj, kan du ofte finde en test af cykelveste, som giver en indikation af, hvilke veste der er blandt de bedste på markedet.