Smart og teknisk cykelhjelm fra Limar, der sætter en høj standard for funktionelle hjelme der optimerer din præstation. Hjelmen er konstrueret med In-mold teknologi, så skallen er støbt i et. Dette giver hjelmens dens glatte …
Læs mere
Vejl.: 1449,00 Før 1449,00
DKK 1.014,01
Størrelsesguide til cykelhjelme
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Smart og teknisk cykelhjelm fra Limar, der sætter en høj standard for funktionelle hjelme der optimerer din præstation. Hjelmen er konstrueret med In-mold teknologi, så skallen er støbt i et. Dette giver hjelmens dens glatte og slanke udseende. Hjelmen er lavet efter aeorodynamiske formål, hvilket forklarer de strategiske huller foran og bag på hjelmen, der lader luften strømme over rytterens hoved sammen med 4 andre luftventilationer. Cykelhjelmen er lavet med en lav vægt, så den ikke skaber unødig vægt ved konkurrencecykling. Hjelmen er desuden lavet med LED-lys, så man også kan cykle i mørke. Det er dermed ingen overraskelse, at professionelle cykelhold som Astana og Direct-Energie benytter sig af hjelmen.

Anvendelse
007 fra Limar skaber de bedste forudsætninger for konkurrencekørsel og træning på race. Cykelhjelmen har en lav vægt og alsidige specifikationer, så resten af køreturen blot overlades til rytteren. Hjelmen er meget nem at anvende, da den er med Competition fit-system, så den kan justeres i højden. En magnetisk hagespænde sørger desuden for en hurtig betjening. Hjelmen er dermed nem at justere, men det kan anbefales at bruge en hjelmhue ved kolde sæsoner.

Specifikationer

 • Model: 007
 • Farve: Matsort
 • Str.: 54-61 cm
 • Teknologi: Monoshell in-mold - Superlight teknologi
 • Vægt: 340 gram
 • 6 luftventilationer
 • Competition Fit-system med højde justering
 • Antibakterielle og vaskbare komfortable puder
 • Magnetisk hagespænde
 • Inkl. LED lys

Kvalitetsniveau
Denne cykelhjelm er fremstillet med In-Mold teknologi, hvilket betyder at inder- og yderskallen er smeltet sammen og derved giver dig en hjelm med en stærk beskyttelse og høj kvalitet. Den er underlagt strenge kvalitetskontrol og er dermed EN1078 certificeret, som er de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav til cykelhjelme.Denne cykelhjelm er fremstillet med In-Mold teknologi, hvilket betyder at inder- og yderskallen er smeltet sammen og derved giver dig en hjelm med en stærk beskyttelse og høj kvalitet. Den er underlagt strenge kvalitetskontrol og er dermed EN1078 certificeret, som er de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav til cyk
Limar er et bemærkelsesværdigt mærke i den professionelle cykelverden, hvor de leverer kvalitetsprodukter til professionelle. Firmaets produkter er karakteriseret ved et højt niveau af komfort og funktionalitet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Limar.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at du rengør hjelmen med en blød klud og noget mild sæbe, idet stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion. Vi anbefaler dig, at opbevare hjelmen i tørre og ikke for varme forhold; hvis du eksempelvis opbevarer hjelmen i direkte sollys, kan det forårsage varmeskader.
Vi anbefaler at du rengør hjelmen med en blød klud og noget mild sæbe, idet stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion. Vi anbefaler dig, at opbevare hjelmen i tørre og ikke for varme forhold; hvis du eksempelvis opbevarer hjelmen i direkte sollys, kan det forårsage varmeskader.


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

EAN: 8055186660823

Ingen anmeldelser af dette produkt.