Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Bells Formula-cykelhjelm er et rigtig godt valg til dig der kører landevejscykling. Hjelmen er med sine blot 255 gram let men alligevel robust, takket være den særlige in-mold-teknologi, der er blevet anven…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Bells Formula-cykelhjelm er et rigtig godt valg til dig der kører landevejscykling. Hjelmen er med sine blot 255 gram let men alligevel robust, takket være den særlige in-mold-teknologi, der er blevet anvendt i produktionen. Bell har også gjort meget ud af hjelmens komfort, og bl.a. udstyret den med deres Float Fit-system, der gør det let at indstille hjelmstørrelsen, så den passer perfekt til dig.

Anvendelse
Bell har designet deres Formula-cykelhjelm til landevejscykling. Hjelmen egner sig også til almindeligt brug, når du f.eks. cykler mellem arbejde, skole og job. De 19 udluftningshuller er med til at holde hovedet koldt, så du kan bruge hjelmen om sommeren, og takket være det særlige Float Fit-system kan du om vinteren hurtigt tilpasse hjelmen til at du f.eks. har en hue på.

Specifikationer

  • Farve: Hvid/Sølv
  • Aldersgruppe: Voksen
  • Indvendig omkreds: Vælg mellem 51-55 / 55-59 og 59-63
  • Vægt: 255 gram
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
  • 19 ventilationshuller
  • Float FitTM
  • Fusion In-Mold Polycarbonate Shell
  • No-Twist Tri GlidesTM
  • Sweat GuideTM

Kvalitetsniveau
Denne Bell Formula cykelhjelm er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078. Hjelmen udnytter en lang række teknologier for at give dig en optimal cykeloplevelse. F.eks. No-Twist Tri Glides-teknologi, der sørger for, at remmene sidder tæt til hovedet og ikke snor sig, og Sweat Guide-teknologi, der leder sved væk fra din pande, så det ikke kommer i øjnene.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, og du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Justering og anvendelse
Med denne hjelm har du mulighed for at justere den indvendige omkreds ved hjælp af en skruejustering i nakken (Float Fit). Med dette system regulerer du let både hjelmens hovedrem i omkreds og den horisontale position på støtten i nakken. Man skal blot dreje på knappen i nakken, indtil hjelmen er tilpasset, så den sidder fast på hovedet.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.