Tacx pulleyhjul er udviklet med lukkede stålmaskinlejer, som er beskyttet mod støv og vand, derudover er de meget slidstærke og letløbende. AnvendelseDisse Tacx pulleyhjul passer til Sram Race bagskiftere af typerne Sram Red,…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 62,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Tacx pulleyhjul er udviklet med lukkede stålmaskinlejer, som er beskyttet mod støv og vand, derudover er de meget slidstærke og letløbende.

Anvendelse
Disse Tacx pulleyhjul passer til Sram Race bagskiftere af typerne Sram Red, Sram Force, Sram Rival. Pulleyhjulene bliver leveret med 2 forskellige bøsninger af typerne upper og lower. Disse anvendes henholdsvis til det øverste og det nederste pulleyhjul. Det er angivet ved bøsningerne, hvor de passer, altså enten øverst eller nederst.

Specifikationer

  • Tacx pulleyhjul model T4075
  • 2 x pulleyhjul med 11 tænder
  • 2 typer bøsninger
  • Med lukkede maskinlejer i stål
  • Farve: Sort

Montering
Når disse monteres, er det vigtigt, at du sørger for, at de rigtige bøsninger anvendes for at opnå en korrekt funktion af bagskifteren. Når du skal montere pulleyhjulene, skal du oftest bruge en unbrakonøgle, men dette afhænger af hvilke skruer, der sidder på den nuværende bagskifter.

Kvalitetsniveau
Du får et sæt Tacx pulleyhjul, der har lukkede stållejer, hvilket sikrer at de ikke løber fast eller laver støj, når de er i brug.

Vedligeholdelse
Tacx pulleyhjul kræver ingen vedligeholdelse udover almindelig rengøring af det snavs, der kommer under brug. Til rengøring anbefaler vi en degreaser, som naturligvis også sælges i shoppen.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 48105050, hvis der skulle opstå et problem med dit produkt.

 

 

EAN: 8714895030197

Ingen anmeldelser af dette produkt.