Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sram tilbyder her funktionelle pulleyhjul, der kan være med til at gøre cykelturen til en god oplevelse. Her fås originale Sram GX, X9 og X7 pulleyhjul med almindelige lejer i stål således, der …
Læs mere
Vejl.: 189,00
DKK 159,00
Ikke på lager
Forventet: 20/04/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Sram tilbyder her funktionelle pulleyhjul, der kan være med til at gøre cykelturen til en god oplevelse. Her fås originale Sram GX, X9 og X7 pulleyhjul med almindelige lejer i stål således, der passer til alle Srams 2x10 gears MTB bagskiftere.

Anvendelse
Disse pulleyhjul fra Sram holder niveauet oppe, og giver cykelrytteren et par funktionelle virkemidler til sine 2x10 gears MTB bagskiftere.

Specifikationer

  • Sram Original
  • 2 x pulleyhjul med 11 tænder
  • Standard lejer
  • Er kompatible med alle Sram 2x10 gears MTB bagskiftere
  • Farve: Sort

Montering
Vi gør opmærksom på, at man skal påtænke pulleyhjulenes placering ved montering. Det nederste hjul er beklædt med teksten, "Lower", mens det andet pulleyhjul monteres på den øverste bagskifter. Vi anbefaler at montere pulleyhjulene med originale skruer.

Kvalitetsniveau
Sram har opfyldt alle cykelsportens stramme krav med sine produkter, hvilket har ført til produkter med en spids af komfort og funktionalitet. Disse attributter er defineret af et nøje materialevalg og innovative teknologier, der kan være med til at optimere cykelrytterens performance. Dette har tiltrukket talrige amatører og professionelle, og kan gøre kunden tryg ved køb af produkter fra Sram.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor rengøring af disse pulleyhjul, men man kan med lethed rense hjulene ved skidt og snavs. Dette bør gøres med drive cleaner eller kæderensemiddel.

EAN: 710845729980

Ingen anmeldelser af dette produkt.