Du kan bruge disse originale pulleyhjul til Shimanos SLX bagskifter model RD-M663 beregnet til 10 gear. Pulleyhjul-sættet indeholder et øvre og et nedre pulleyhjul - hver med 11 tænder. Kædeførerhjulene er af hårdt nylon og b…
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Du kan bruge disse originale pulleyhjul til Shimanos SLX bagskifter model RD-M663 beregnet til 10 gear. Pulleyhjul-sættet indeholder et øvre og et nedre pulleyhjul - hver med 11 tænder. Kædeførerhjulene er af hårdt nylon og bøsningen er af stål. Der er ét bolthul. Bemærk at der ikke medfølger bolte til dette sæt.

Anvendelse
Disse pulleyhjul er designet til at blive brugt på en Shimano 10 gears bagskifter model SLX. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge kædeførerhjulene på andre bagskiftere fra Shimano. Du skal blot sikre dig, at de har 11 tænder. På bagsiden af bagskifteren kan du finder typenummeret. Hvis der står "RD-M663" så passer disse pulleyhjul til bagskifteren.

Specifikationer

  • 2 stk. pulleyhjul med bøsning og støvdæksel
  • Passer til Shimano bagskiftere af typen SLX (RD-M663)
  • Tandantal: 11
  • 10 speed
  • Materiale: Nylonhjul og stålbøsning
  • 1 bolthul
  • Eksklusiv bolte

Montering
Du bør følge Shimanos anbefalinger, når pulleyhjulene skal monteres på bagskifteren. Vi har vedlagt Shimanos originale vejledninger og manualer som pdf-filer, og vi anbefaler, at du orienterer dig i disse filer, inden du påbegynder monteringsprocessen.

Sikkerhed og kvalitet
Dette sæt pulleyhjul er en del af Shimanos SLX komponentgruppe. Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Ved at holde de bevægelige dele smurte samt rene for skidt, støv og snavs vil skiftefunktionen foregår langt bedre end, hvad der ellers vil være tilfældet.

EAN: 4524667583257

Ingen anmeldelser af dette produkt.