Du kan bruge disse originale Shimano pulleyhjul på en af firmaets Ultegra bagskiftere model RD-R8000  til 11 gear. Dette sæt indeholder både et øvre og et nedre pulleyhjul - hver med 11 tænder. Begge kædeførerhjul er lavet af…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 169,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Du kan bruge disse originale Shimano pulleyhjul på en af firmaets Ultegra bagskiftere model RD-R8000  til 11 gear. Dette sæt indeholder både et øvre og et nedre pulleyhjul - hver med 11 tænder. Begge kædeførerhjul er lavet af et hårdt nylonmateriale med en stålbøsning og ét bolthul. Du bør bemærke, at der ikke er bolte med til dette sæt.

Anvendelse
Pulleyhjulsættet er skabt til at blive anvendt sammen med Shimanos 11 gears bagskifter model Ultegra. Men de to kædeførerhjul kan også bruges på andre af Shimanos bagskiftere, der har 11 tænder. Du skal blot sikre dig, at der på bagsiden af bagskifteren står typenummeret "RD-R8000". Finder du dette typenummer, kan du bruge disse pulleyhjul til bagskifteren.

Specifikationer

  • 2 stk. pulleyhjul med bøsning og støvdæksel
  • Passer til Shimano bagskiftere af typen Ultegra (RD-R8000)
  • Tandantal: 11
  • 11 speed
  • Materiale: Nylonhjul og stålbøsning
  • 1 bolthul
  • Eksklusiv bolte

Montering
Du bør følge Shimanos anbefalinger, når pulleyhjulene skal monteres på bagskifteren. Vi har vedlagt Shimanos originale vejledninger og manualer som pdf-filer, og vi anbefaler, at du orienterer dig i disse filer, inden du påbegynder monteringsprocessen.

Sikkerhed og kvalitet
Dette sæt pulleyhjul er en del af Shimanos Ultegra komponentgruppe. Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Ved at holde de bevægelige dele smurte samt rene for skidt, støv og snavs vil skiftefunktionen foregår langt bedre end, hvad der ellers vil være tilfældet.

EAN: 4524667762768

Ingen anmeldelser af dette produkt.